Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Ν. Χαρδαλιά στη ΣΔΑΜ και το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου

Tο Στρατηγείο Διοίκησης Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ) και το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ/ΚΕΠΙΧ), στην Αγία Παρασκευή Αττικής επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας  Νίκος Χαρδαλιάς, όπου ενημερώθηκε για την αποστολή, την οργάνωση και τη λειτουργία τους -σε εθνικό και συμμαχικό επίπεδο- καθώς και για τις τρέχουσες επιχειρησιακές δραστηριότητές τους ενώ επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις και τις υποδομές τους και συνομίλησε με στελέχη που υπηρετούν στη δύναμή τους. 

  

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Χαρδαλιάς επικοινώνησε

μέσω βιντεοκλήσης με τον διοικητή της  Διοίκησης Φρεγατών στη φρεγάτα ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ και τον διοικητή της 1ης Μοίρας Φρεγατών στη φρεγάτα ΝΑΒΑΡΙΝΟΝ, που συμμετέχουν στην εν εξελίξει άσκηση «ΑΣΤΡΑΠΗ» στην περιοχή του Ανατολικού Αιγαίου, καθώς και με τον κυβερνήτη της φρεγάτας ΑΔΡΙΑΣ, που επιχειρεί στην Ανατολική Μεσόγειο. 

  

Τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης και ο αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης. 

The post Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Ν. Χαρδαλιά στη ΣΔΑΜ και το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου  appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα