Έναν υδραυλικό για το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΕΘΑ…Υπάρχουν διαρροές…

Με τόσες διαρροές στο ΥΠΕΘΑ αλλά και στο ΓΕΕΘΑ ήταν θέμα χρόνου να χρειαστούν…υδραυλικό! 

Η αναστάτωση που προκλήθηκε χθες βράδι από τις «διαρροές» περί υβριδικής απειλής από την Τουρκία, η οποία μπορεί να μας προκύψει σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις, προκάλεσε όπως λένε «άλλες διαρροές», τη δυσαρέσκεια του Μεγάρου Μαξίμου κι έτσι αναγκάστηκαν όσοι έκαναν τη πρώτη διαρροή να σπεύσουν να τη «μαζέψουν»!

Ευτυχώς έχουμε παραμείνει εκτός αυτού του κύκλου διαρροών που ειδικά τους τελευταίους μήνες έχουν

αρχίσει και προκαλούν θυμηδία! Όλα αυτά βέβαια στη δεδομένη συγκυρία δεν επιτρέπουν σε κανέναν μας να διασκεδάσει. Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή στα ελληνοτουρκικά και αυτό πρέπει να το καταλάβουν πρωτίστως στα υψηλά κλιμάκια του ΥΠΕΘΑ και του ΓΕΕΘΑ, με τα οποία το militaire.gr δεν διατηρεί επαφές… 

Οι «διαρροές» σε θέματα Εθνικής Άμυνας είναι πολύ χρήσιμες όταν έχουν στόχο. Είναι με δυο λόγια ένα όπλο που μπορεί να αποδειχτεί πολύ αποτελεσματικό… Στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία.

Οι διαρροές σε θέματα Εθνικής Άμυνας δεν πρέπει να γίνονται αντικείμενο «δημοσίων σχέσεων» για να ευχαριστήσουμε «φίλους δημοσιογράφους» ή τα ΜΜΕ που εκπροσωπούν.

Οι διαρροές σε θέματα Εθνικής Άμυνας δεν είναι δυνατόν να αποκαλύπτουν σκέψεις, παρατηρήσεις, διαπιστώσεις, σχέδια που έχουν να κάνουν με την απειλή που αντιμετωπίζει η χώρα! Το έχουμε δει κι αυτό, αλλά …μύτη δεν άνοιξε! Οι «ευαισθησίες» των αρμοδίων εξαρτώνται, όπως και οι «διαρροές» τους, από «συμπάθειες και αντιπάθειες»! 

Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι… Δυο, τρεις μέρες θα κρατήσει η «δυσαρέσκεια του Μαξίμου», κάποια δημοσιεύματα από μνηστήρες της θέσης ΥΕΘΑ θα εμφανιστούν εδώ κι εκεί και μετά ξανά τα ίδια, μέχρι την επόμενη …πλημμύρα.

Δυστυχώς στο ΥΠΕΘΑ και στο ΓΕΕΘΑ αρνούνται να καταλάβουν τη σημασία της ενημέρωσης και επιμένουν να την αξιοποιούν ως μέσο επικοινωνίας και όχι ως όπλο για την επίτευξη στόχων…

ΥΓ. Όλα αυτά δε σημαίνουν ότι υβριδικές απειλές δεν υπάρχουν…Αλλά δεν είναι θέμα προς χαλαρή  δημόσια συζήτηση …

The post Έναν υδραυλικό για το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΕΘΑ…Υπάρχουν διαρροές… appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΥΠΕΘΑ, ΓΕΕΘΑ…Υπάρχουν …,ypetha, geetha…yparchoun …