«Είναι δημοκρατική χώρα η Τουρκία κ.Στόλντεμπεργκ»; Δείτε τι απάντησε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ

Κανένας ΓΓ του ΝΑΤΟ δεν τόλμησε ποτέ να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας για την Τουρκία. Ο σημερινός όμως ,ο Γενς Στόλντεμπεργκ τους έχει ξεπεράσει όλους! Η υποκρισία του ξεπερνά κάθε όριο ανοχής αν και φαίνεται ότι στην Ελλάδα το πολιτικό σύστημα δεν έχει όρια στο να τον ανέχεται.

Ο Στόλντεμπεργκ έδωσε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Jonathan Swan για το Axios. Ο δημοσιογράφος

δεν του χαρίστηκε καθόλου. Ρώτησε και πίεσε τον Στόλντεμπεργκ να απαντήσει αν η Τουρκία είναι δημοκρατική χώρα.

«Έχουν εκλογές» είπε ο αρχικά σαστισμένος Στόλντεμπεργκ!!!

«Μα παρεμβαίνει στο δικαστικό σώμα… φυλακίζει δημοσιογράφους, ακυρώνει εκλογές» του επισήμανε ο δημοσιογράφος.

«Η αντιπολίτευση μπόρεσε να κερδίσει εκλογές στην Κωνσταντινούπολη . Αλλά νομίζω ότι είναι επίσης δίκαιο να πούμε ότι, ξέρετε, ξέρω ότι… αρκετοί σύμμαχοι έχουν εκφράσει ανησυχίες για την Τουρκία», απάντησε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Όλες οι ειδήσειςΤρελό δούλεμα από την ΕΕ! Κουβεντούλα για τις τουρκικές προκλήσεις στην Κύπρο, άμεσες κυρώσεις στη ΛευκορωσίαΟ Ερντογάν θέλει και την Τροία! Τι είπε για τον Όμηρο και την ΙλιάδαΕΥΠ παρακολουθήσεις: Ούτε λέξη για τη «ταμπακιέρα» από τον κυβερνητικό εκπρόσωποSpiegel: Το ψέμα της Ε.Ε και οι φράχτες στα σύνοραΜΕΘ… «αδειανά πουκάμισα»! Η κυβέρνηση μιλά για διπλασιασμό τους αλλά δεν λέει ότι δεν έχουν προσωπικό!

«Η μετα-Ερντογάν εποχή δεν σημαίνει αλλαγή  της τουρκικής πολιτικής στα Eλληνοτουρκικά»

The post «Είναι δημοκρατική χώρα η Τουρκία κ.Στόλντεμπεργκ»; Δείτε τι απάντησε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα