«Δίχτυ προστασίας» στον πρωθυπουργό για τη μελέτη Τσιόδρα που όμως το «τρυπά» η λογική

Ήταν αναμενόμενη η προσπάθεια να «προστατευθεί» ο πρωθυπουργός από τα όσα αποκαλύφθηκαν με την έκθεση Τσιόδρα-Λύτρα που βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου εδώ και μήνες…

Οι αναλύσεις και τα σχόλια επικέντρωσαν «στα κυβερνητικά στελέχη» τα οποία «κακώς είχαν δημιουργήσει την αίσθηση ότι όλα πάνε καλά»! Η πρώτη παρατήρηση είναι ότι όσοι έγραφαν ή έλεγαν ότι πολλά δεν πάνε καθόλου καλά, παρουσιάζονταν ως αντικυβερνητικοί -όχι απαραίτητα κακό- έως γραφικοί και εμμονικοί που απλά ασκούν «μίζερη κριτική». Τώρα που η κρίση αγγίζει πλέον το στενό πρωθυπουργικό πυρήνα θυμηθήκαμε ότι

«τέλος πάντων δεν είναι και όλα τέλεια»!

Επίσης λένε ότι «οι επιστήμονες απλώς ήρθαν τώρα να περιγράψουν την πραγματική κατάσταση». Όχι δεν είναι έτσι! Οι επιστήμονες έχουν παραδώσει τη μελέτη τους από τον Μάιο και τίποτα απολύτως δεν έγινε. Όλες οι προσπάθειες τότε είχαν να κάνουν με το «άνοιγμα του τουρισμού» με τον ίδιο λανθασμένο τρόπο  που είχε γίνει και το 2020 με τα γνωστά και δυσάρεστα αποτελέσματα. Ζήσαμε μία από τα ίδια; Όχι. Ζούμε χειρότερα….

Όπως και να παρουσιαστούν τα γεγονότα η αλήθεια και η λογική δεν μπορούν να αγνοηθούν: από το Μάιο ήταν γνωστό ότι το σύστημα υγείας μπορούσε να εξυπηρετήσει 400 περιστατικά ΜΕΘ και ότι όσοι έμεναν εκτός είχαν ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης. Όχι μόνο δεν έγινε όπως φάνηκε κάποια προσπάθεια για να προλάβουμε τα χειρότερα, αλλά λίγες μέρες πριν ο ίδιος ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής καλούσε όποιον έχει στοιχεία για αυξημένες πιθανότητες θανάτου ασθενών εκτός ΜΕΘ να του τα φέρει!!! Τα είχε στο γραφείο του όπως αποδείχτηκε..

Κάπως έτσι φθάσαμε στην πολύ σκληρή πραγματικότητα που περιγράφουν υπουργοί της κυβέρνησης μέσα στη Βουλή.

Και τελικά ποιος φταίει; Κάτι μας λέει ότι την ευθύνη θα προσπαθήσουν να την ρίξουν όλη στον κ.Τσιόδρα.

Όλες οι ειδήσεις

«Εκκαθαριστικές επιχειρήσεις» στην ΕΥΠ: Η κυβέρνηση πέρασε την τροπολογία

Το ΣτΕ «πάγωσε» για ένα 6μηνο τη μεταβίβαση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά!

Με 130 νεκρούς σ΄ ένα 24ωρο ποιος μπορεί να επιμένει ότι «όλα πάνε καλά»; Η «γύμνια» της πολτικής αντιμετώπισης

«Ο Ερντογάν, ετοιμάζει την επομένη σοβαρή πρόκληση σε βάρος του Ελληνισμού»-Χ.Καπούτσης

«Το μπούμερανγκ της μεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ»

The post «Δίχτυ προστασίας» στον πρωθυπουργό για τη μελέτη Τσιόδρα που όμως το «τρυπά» η λογική appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα