Δένδιας-Φλώρος στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του ΥΠΕΘΑ αλλά όχι με το «πνεύμα των Χριστουγέννων» ανάμεσα τους

Προχθές ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας δεν παρουσιάστηκε στα εγκαίνια του Μνημείου Αθανάτων στο ΥΠΕΘΑ. Το μνημείο ήταν προσωπικό στοίχημα του Α/ΓΕΕΘΑ και η απουσία όχι μόνο του ΥΕΘΑ αλλά και της Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητη.

Δεν είναι μυστικό ότι οι σχέσεις ΥΕΘΑ και Α/ΓΕΕΘΑ δεν είναι ανέφελες . Κανονικά αυτό ουδόλως θα έπρεπε να απασχολεί

τον κ.Φλώρο που έχει συμπληρώσει 4 χρόνια θητείας. Συνεπώς δεν έχει κανέναν λόγο ανησυχίας για την τύχη του. Φαίνεται όμως ότι έχει θέσει κι άλλους στόχους μετά από την αποστρατεία του.

Το κλίμα των Χριστουγέννων και για την ακρίβεια του Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο ΥΠΕΘΑ έφερε ΥΕΘΑ και Α/ΓΕΕΘΑ δίπλα, δίπλα. Οι φωτογραφίες «μιλάνε» με τον κ.Δένδια περιχαρή και τον Α/ΓΕΕΘΑ να μην ακολουθεί το …πνεύμα των Χριστουγέννων. Ίσως επειδή όπως λένε οι πληροφορίες οι αποφάσεις για τις κρίσεις Αρχηγών μπορεί να ανακοινωθούν μέσα στο πρώτο 15ήμερο του Δεκεμβρίου.

Όσο για τον κ.Δένδια, ευχήθηκε στο προσωπικό των ΕΔ και στις οικογένειες τους, αλλά ως γνωστόν από ευχές έχουν χορτάσει…

The post Δένδιας-Φλώρος στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του ΥΠΕΘΑ αλλά όχι με το «πνεύμα των Χριστουγέννων» ανάμεσα τους appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δένδιας-Φλώρος, ΥΠΕΘΑ, Χριστουγέννων,dendias-floros, ypetha, christougennon