Χριστουγεννιάτικο ΚΥΣΕΑ για Α/ΓΕΕΘΑ αλλά όχι για κορβέτες….

Μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι «ο Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος θα παραμείνει στη θέση του για έναν ακόμη χρόνο», το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων μεταδίδει ότι «θεωρείτε δεδομένη η παραμονή του αλλά το θέμα δεν συζητήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ», στην οποία παρεπιπτόντως ΔΕΝ ελήφθη ξανά απόφαση για τις κορβέτες του Στόλου. Γιατί έγινε η συνεδρίαση  είναι ένα ακόμη ερώτημα. Μάλλον για χριστουγεννιάτικες ευχές!

Για την παραμονή του κ.Φλώρου δεν είχε τεθεί κάποιο θέμα, μέχρι τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η πληροφορία για την υποκλοπή του από την ΕΥΠ! Φαίνεται όμως ότι ακόμη και αυτό το γεγονός

μπήκε στη λίστα με τα υπέρ του. Αν επιβεβαιωθεί όπως επιβεβαιώθηκε και του υπουργού Κ.Χατζηδάκη, η κυβέρνηση θα κληθεί να αντιμετωπίσει το θέμα.

Η παραμονή Φλώρου «σφραγίστηκε» επίσης και με την παρουσία του με στολή μάλιστα στην κομματική εκδήλωση του κ.Σαμαρά στο Παλλάς! Η κυβέρνηση ενέκρινε την εμφάνιση του Α/ΓΕΕΘΑ με στολή και θα ήταν παράδοξο να αποφασίσει την αντικατάσταση του,λίγες ημέρες μετά.

Αν κρίνονται οι επιδόσεις του κ.Φλώρου στη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ; Προφανώς η κυβέρνηση τις έκρινε ως ικανοποιητικές…

Κατά τ΄   άλλα το ΚΥΣΕΑ πάλι δεν μπόρεσε να αποφασίσει ποιες κορβέτες κάνουν για τον Στόλο και παρέπεμψε την απόφαση για τον Φεβρουάριο. Φαίνεται ότι κρίνει πως δεν υπάρχει λόγος βιασύνης…

The post Χριστουγεννιάτικο ΚΥΣΕΑ για Α/ΓΕΕΘΑ αλλά όχι για κορβέτες…. appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα