Απάντηση στη ΔΑΚΕ των ΕΑΣ Υμηττού! Τι τους υπενθυμίζουν

Η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ ΕΑΣ Υμηττού ήταν βέβαιο ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις. Η πρώτη έρχεται από τη συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ. Θα ακολουθήσουν κι άλλες απαντήσεις απ΄ όσο γνωρίζουμε.

Η ανακοίνωση-απάντηση:

Δεν φανταζόμασταν πως σαν κομματική οργάνωση θα είμασταν αναγκασμένοι να απαντήσουμε σε συνδικαλιστική παράταξη. Ας είναι. Δυστυχώς θέλει η ΔΑΚΕ

να κρυφτεί και το «χούι» δεν την αφήνει. Ούτε εμείς θα την αφήσουμε αναπάντητη την τουλάχιστον ανόητη, ανιστόρητη και παραπλανητική ανακοίνωσή της. Αλλά «ας μην ξυνόταν στην γκλίτσα του τσοπάνη».

Πάμε λοιπόν

Σαν άλλος Πάγκαλος του όλοι μαζί τα φάγαμε τολμά χυδαία να θεωρεί συνυπεύθυνο τον ΣΥΡΙΖΑ με τα 4 χρόνια διακυβέρνησης εν μέσω μνημονίου με τις δεκαετίες διακυβέρνησης των δικών της πολιτικών, ποια; Η ΔΑΚΕ!

Τολμά να εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ επιμένοντας για το ζήτημα του οικοπέδου της Ελευσίνας – αλήθεια γιατί δεν ζητά την αντιστροφή της πώλησης και την επιστροφή του οικοπέδου; Να πάμε μαζί να το ζητήσουμε πίσω από τον Λάτση! – αποσιωπώντας πως οι συμβάσεις της διοίκησης Χρηστίδη κρατούν ζωντανή την εταιρεία και πως η Μάντρα είναι ανοιχτή ενώ κάποιοι την ήθελαν να έχει κλείσει.

«Ξεχνάει» πως οι ΣΣΕ καταργήθηκαν το 2012 και ο ΣΥΡΙΖΑ τις επανάφερε το 2017 δίνοντας ότι δεσμεύθηκαν

«Ξεχνάει» το σχέδιο αναδιάρθρωσης του 2013 που έκλεισε τον Πολιτικό τομέα, την Κύμη, την ΜΒΗ και ήθελε να κλείσει Μάνδρα και Ελευσίνα

«Ξεχνάει» πως το 2017 για πρώτη φορά με τον ΣΥΡΙΖΑ έγινε επιχειρησιακό σχέδιο μέσα από την εταιρεία που δεν πλήρωσε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για την «δουλειά»

«Ξεχνάει» πως το ανθυγιεινό κόπηκε το 2012 και πως οι Διοικήσεις του ΣΥΡΙΖΑ το επανάφεραν.

«Ξεχνάει» την αποψίλωση του προσωπικού το 2013 – 2014 που οδήγησε στις συμβάσεις βιομηχανικής συνεργασίας

«Ξεχνάει» πως οι προσλήψεις των δανεικών στις βιομηχανικές συνεργασίες έγιναν από τον ΣΥΡΙΖΑ με μοναδικό κριτήριο την προϋπηρεσία τους και χωρίς «πελατειακές» συνεννοήσεις αφού είχαν πρωτοπροσληφθεί από το 2005

«Ξεχνάει» πως τον αντεργατικό νόμο που καταργεί, πάλι, τις ΣΣΕ, την αμοιβή της υπερωριακής εργασίας, το οκτάωρο και μας γυρίζει πίσω όλους τους εργαζόμενους πολλές δεκαετίες τον φέρνει και θα τον ψηφήσει η κυβέρνηση Σας

Όπως λοιπόν δεν τα φάγαμε όλοι μαζί έτσι δεν έχουμε και τις ίδιες ευθύνες για την κατάντια της εταιρείας. Κομμένο το παραμύθι

Για τη φυγή των εργαζομένων ας δουν κι ας μετρήσουν πόσοι έχουν φύγει τρέχοντας τα τελευταία δυο χρόνια και πως τα στελέχη της διαφημίζουν τις μετατάξεις από τα κοινωνικά δίκτυα.

Για το τι παρέλαβε η σημερινή διοίκηση μιλούν οι ισολογισμοί και οι αποσβέσεις που έγιναν εφικτές από τη χρηστή διαχείριση του ΣΥΡΙΖΑ. Και χρήματα άφησε και συμβάσεις. Εσείς τι κάνετε; Τρώτε από τα τα 37 δις ευρώ που σας άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ;

Α, και πουλάτε παραμύθια για την μετεγκατάσταση του Υμηττού. Το μόνο που σας νοιάζει είναι να παραπλανάτε τους εργαζόμενους – παρεμπιπτόντως με ποιον έκανε βόλτες η (Τσι)Μενδώνη στο ΣΕΥ και ποια συμφέροντα εκπροσωπεί; Γιατί αν σας ένοιαζε κάτι άλλο θα ζητούσατε να μάθετε σε ποιο σχέδιο για την Αμυντική Βιομηχανία της Πατρίδας μας εντάσσεται η μετεγκατάσταση του Υμηττού και με ποια μελέτη θα γίνει. Αλλά δεν σας νοιάζει αυτό.

Και ας πάμε και στο τελευταίο, στον Πρόεδρο της εταιρείας.

Αν δεν σας κάνει αλλάξτε τον, μην δουλεύετε όμως τον κόσμο πως αυτός είναι το πρόβλημα της εταιρείας και τροχοπέδη της διοίκησης. Αν δεν τα «βρίσκετε» μαζί του μην το κάνετε και θέμα. Εσείς τον διαλέξατε. Δικός σας είναι. Σαρξ εκ της σαρκός σας.

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΕΑΣ δεν κάνει μικροπολιτική μέσα στην εταιρεία. Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΕΑΣ είναι πάντα εδώ για να στηρίξει κάθε τεκμηριωμένη επιλογή για το καλό της εταιρείας και παρακολουθεί κάθε μέρα όσα συμβαίνουν σε αυτή.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΕΑΣ

The post Απάντηση στη ΔΑΚΕ των ΕΑΣ Υμηττού! Τι τους υπενθυμίζουν appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα