Αντικαθιστούν τον Κ.Τζαβάρα από την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας! Αιχμές από την Ο.Κεφαλογιάννη

Ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας, «άναψε φωτιές» στη ΝΔ, η οποία όπως λένε οι πληροφορίες τον αντικαθιστά από την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, η οποία την Δευτέρα έχει κρίσιμη συνεδρίαση για τις υποκλοπές.
Ο κ.Τζαβάρας σε δηλώσεις του στο Κόκκινο μίλησε για «εισαγγελείς που κλώθουν» και «καλό θα είναι να βγουν στη δράση»,προκαλώντας την απάντηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου που χαρακτηρίζει «εντελώς άστοχες και άδικες» τις δηλώσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Ντογιάκου, οι δηλώσεις αυτές του κ. Τζαβάρα «ενσπείρουν ανησυχία και αμφιβολίες

στους πολίτες», τη στιγμή που «οι εισαγγελικές Αρχές της Αθήνας δεν «κλώθουν», αλλά «διερευνούν σε βάθος, προς πάσα κατεύθυνση».

Ο Κ.Τζαβάρας δεν είναι ο μοναδικός «πονοκέφαλος» για τη ΝΔ. Η Όλγα Κεφαλονιάννη σε συνέντευξη της στην Όλγα Τρέμη διαφοροποιήθηκε σε πάρα πολλά ζητήματα από την κυβερνητική γραμμή.

The post Αντικαθιστούν τον Κ.Τζαβάρα από την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας! Αιχμές από την Ο.Κεφαλογιάννη appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντικαθιστούν, Κ Τζαβάρα, Θεσμών, Διαφάνειας Αιχμές, Ο Κεφαλογιάννη,antikathistoun, k tzavara, thesmon, diafaneias aichmes, o kefalogianni