VANOS S.A.: Νέο πρότυπο κατάστημα τακτικού εξοπλισμού 
στην καρδιά του Πειραιά

Με παρουσία 90 και πλέον ετών στον Πειραιά, η VANOS S.A. δημιούργησε ένα νέο σημείο πώλησης τακτικού -και όχι μόνο- εξοπλισμού, στην καρδιά του Πειραιά, επί της Ακτής Μιαούλη 53-55, Τ.Κ. 18536.
Σε ένα χώρο που εντυπωσιάζει με τη μοντέρνα αισθητική του και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του, το VANOS Protect & Defend Store

στεγάζει υφιστάμενες και νέες αντιπροσωπείες με είδη ένδυσης, υπόδησης, και εξοπλισμό για την ασφάλεια & προστασία σε όλους τους χώρους εργασίας, όπως επίσης outdoor δραστηριοτήτων.
Δεδομένης της πολυετούς εμπειρίας της VANOS S.A. στην αντιπροσώπευση διεθνών κατασκευαστών, το VANOS Protect & Defend Store προσφέρει πρωτοφανή ποικιλία εξοπλισμού & λύσεων, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες όσων εργάζονται στο λιμενικό, την πυροσβεστική, τα σώματα ασφαλείας, την πολιτική προστασία, τις ένοπλες δυνάμεις κλπ, αλλά και των αντίστοιχων εγκαταστάσεων. Οι πιστοποιήσεις της εταιρείας και το εξειδικευμένο προσωπικό είναι ικανό να προσφέρει λύσεις και εξοπλισμό για την αντιμετώπιση CBRN απειλών.
Πιο συγκεκριμένα, το VANOS Protect & Defend Store συγκεντρώνει τις καλύτερες επιλογές από γνωστά brands, ενδεικτικά αναφέρονται 5.11 Tactical, 3MScott, 3MPeltor, Timilon, Peli, Zarges, Seyntex, Audax, Mustang Survival, Glock, Safariland, Surefire, Nitecore, Anorak, Jotun, FHR, Oakley, Comar Systems και Marine Data .
Το ωράριο λειτουργίας του VANOS Protect & Defend Store είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-18:00, αλλά η ομάδα εξυπηρέτησης είναι στη διάθεσή σας 24/7.
Το νέο website θα είναι διαθέσιμο σύντομα στη διεύθυνση: www.vanos-protection.gr.

The post VANOS S.A.: Νέο πρότυπο κατάστημα τακτικού εξοπλισμού 
στην καρδιά του Πειραιά appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα