Live streaming οι πανηγυρισμοί για την κούπα στο Mundial με Messi στην Αργεντινή

Δείτε live βίντεο με τους πανηγυρισμούς στην Αργεντινή. O Messi και η παρέα του, στην Αργεντινή με την κούπα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που κατέκτησαν στο Mundial στο Κατάρ.

«Ο Λιονέλ Μέσι έχει βάλει την σημαία του στην κορυφή του Έβερεστ», χαιρετίζει η βρετανική εφημερίδα «The Times», που χαρακτηρίζει τον «ψύλλο», έναν από τους «σπουδαιότερους όλων των αθλημάτων».

«Αιώνια δόξα στον Μέσι», τιτλοφορείται

η αργεντίνικη αθλητική εφημερίδα «Olé», αντανακλώντας το γενικό συναίσθημα στην Αργεντινή, με την επισήμανση, πως «ένας ολόκληρος λαός περίμενε σχεδόν είκοσι χρόνια την στέψη του διάσημου Νο 10, που ενώθηκε με τον Ντιέγκο Μαραντόνα στο Πάνθεον των θεών του ποδοσφαίρου».

Όπως πολλοί άλλοι τίτλοι του διεθνούς Τύπου, η «Gazzetta dello Sport» είναι… πεπεισμένη ότι ο Μέσι είναι «ισάξιος με τον Μαραντόνα».

«Όπως ο Ντιέγκο Μαραντόνα στην εποχή του, το είδωλο των γηπέδων ανταποκρίθηκε στην φήμη του την Κυριακή, περισσότερο από ποτέ το καμάρι ενός ολόκληρου λαού», γράφει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», επαινώντας τον «καταπληκτικό Μέσι».

Στα 35 του, ο Μέσι «οδήγησε την Αργεντινή στην κορυφή με «Μαραντόνια απόδοση», τονίζει η ισπανική αθλητική εφημερίδα «Marca», ενώ η «El Pais», αναφέρει: «Το 10 φθάνει στη δόξα» μετά από «μια ζωή απογοήτευσης και αμοιβαίας παρεξήγησης μεταξύ αυτού και της χώρας του, με δύο αποχαιρετισμούς από την εθνική ομάδα».

Ο διεθνής Τύπος τον αποθέωσε. Και τώρα, η ώρα των ξέφρενων πανηγυρισμών στην Αργεντινή.

Live streaming με τους πανηγυρισμούς στην Αργεντινή

The post Live streaming οι πανηγυρισμοί για την κούπα στο Mundial με Messi στην Αργεντινή appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα