H “πίπα της ειρήνης” που δεν άναψε στο ΥΠΕΘΑ και τα “σομπρέρο” που πάνε να μας φορέσουν

Το σύνθημα για “επανεκκίνηση” της προσπάθειας να υπάρξει παραγωγική συνεργασία μεταξύ των Αρχηγών, δόθηκε χθες το μεσημέρι με την κίνηση Καμμένου να τους καλέσει στο γραφείο του. Οι Αρχηγοί ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν συνεδρίαση ΣΑΓΕ και ο ΥΕΘΑ τους φώναξε στο γραφείο του μετατρέποντάς το σ΄ένα “χαλαρό” Συμβούλιο Άμυνας.

Τι ακριβώς ειπώθηκε δεν είναι γνωστό αλλά το μήνυμα “ενότητας” δόθηκε.

Παρόλα αυτά η “πίπα της ειρήνης” δεν νομίζουμε ότι άναψε, γιατί απλά δεν θέλουν όλοι να την καπνίσουν! Οι προσωπικές φιλοδοξίες κάποιων αποδεικνύονται πολύ ισχυρότερες από τη λογική.Το θέμα είναι ότι έχουν αρχίσει να γίνονται και επικίνδυνες.

Στο κλίμα γκρίνιας που συνειδητά και σκόπιμα συντηρείται έρχονται να προστεθούν διάφορες απίθανες διαρροές που θέλουν κόμματα αλλά και πρεσβείες να θέλουν να μας “φορέσουν σομπρέρο” της επιλογές τους! Λέμε απίθανες ,γιατί είναι κόντρα στην κοινή λογική. Η οποία όμως συχνά στην Ελλάδα γνωρίζει την ήττα στην μάχη με τον παραλογισμό.

Ελπίζουμε ότι η πολιτική ηγεσία θα έχει κλειστά αυτιά στις διαρροές και δεν θα δεχτεί να φορέσει …σομπρέρο. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει φορέσει ήδη ένα στη πρώτη της θητεία και ξέρει…

The post H “πίπα της ειρήνης” που δεν άναψε στο ΥΠΕΘΑ και τα “σομπρέρο” που πάνε να μας φορέσουν appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα