Συνεργασία ΠΟΚΚ – Protergia για ευνοϊκότερες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα

Συνεργασία με την εταιρεία PROTERGIA για ειδικές τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τους επαγγελματίες του κλάδου των κρεοπωλών ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Διοίκηση γνωρίζοντας ότι το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας απασχολεί όλους τους επαγγελματίες του κλάδου μας, προχώρησε σε αποκλειστική συνεργασία με την Protergia, με

στόχο εξειδικευμένες λύσεις μέσω εξατομικευμένων συμβάσεων παροχής Ηλεκτρικού Ρεύματος για όλους τους επιχειρηματίες της Ομοσπονδίας μας.

Η συμφωνία, που υλοποιείται μέσω του επίσημου συνεργάτη NORTH ENERGY, προσφέρει πραγματικά μειωμένο κόστος ενέργειας ανά μήνα με βάση τη χονδρική τιμή ρεύματος που ανακοινώνει ο ΑΔΜΗΕ και με περιθώριο μόλις 0,025€/kwh για την Protergia.

Το όφελος των συναδέλφων βάσει της παραπάνω συνθήκης αφορά σε:

Μηδενική χρέωση παγίου καθώς και χρέωση ισχύος 5% έκπτωση συνέπειας επί της ανταγωνιστικής χρέωσης του τιμολογίου με την προϋπόθεση συνέπεια πληρωμής προ της λήξης του λογαριασμού κάθε μήνα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά αποκλειστικά στα μέλη της Ομοσπονδίας μας και λειτουργεί ως μέγιστη προστασία σε περιόδους ενεργειακής κρίσης, καθώς η έκπτωση συνέπειας δεν δίνεται μόνο για το περιθώριο του Παρόχου, αλλά ακόμη και στο ίδιο το κόστος ενέργειας.

Η ΝΟRΤΗ ΕΝΕRGΥ είναι ελληνική εταιρία εταιρεία που εκπροσωπεί την Protergia στην διαπραγμάτευση με μικρομεσαίους επιχειρηματίες, και προσφέρει κλαδικές λύσεις εξατομικευμένων συμβάσεων σε όλη την Ελλάδα. Η Protergia αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρείας MYTILINEOS Energy & Metals, η οποία είναι μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία ενέργειας στην Ελλάδα, που δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα της ενέργειας σε 40 χώρες και στις πέντε ηπείρους.

Για την υλοποίηση της συνεργασίας μας θα αποσταλεί σύντομα σε όλα μας τα μέλη ειδικό έντυπο – φόρμα όπου, χωρίς καμιά δέσμευση, θα συμπληρώνονται τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να προωθηθεί η αίτηση ένταξης στην προσφορά καθώς και διευκρινήσεις για όλες τις πτυχές της προσφοράς.

Θυμίζουμε πως οι τρόποι επικοινωνίας είναι ενας εκ των δυο παρακάτω ότι βολεύει τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο:

1. Συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας στο link https://northenergy.gr/prosfora-pokk/

2. Αποστολή email με τιτλο ‘ΠΟΚΚ με ονοματεπώνυμο και κινητό στο [email protected]

Keywords
Αναζητήσεις
synergasia-me-tin-north-energy--protergia-anakoinonei-i-pokk.htm
Τυχαία Θέματα