Σημείο αναφοράς ο χορός των Κρεοπωλών της Θεσσαλονίκης

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος ο ετήσιος χορός των κρεοπωλώντης Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε στο «Χωριό της Ειρήνης» την Κυριακή 17/2.Είναι τόσο εντυπωσιακή η επιτυχία τέτοιων εκδηλώσεων που οργανώνει το σωματείο εδώκαι χρόνια, ώστε η Διοίκησή του να θεωρεί σημείο αναφοράς τον χορό τωνκρεοπωλών Θεσσαλονίκης, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του σωματείου

στηνοποία αναφέρει:

«Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκεο ετήσιος χορός του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης στο «Χωριό της Ειρήνης»το μεσημέρι της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου 2019 ξεπερνώντας κάθε προσδοκία τωνδιοργανωτών.

Σε οικογενειακόπεριβάλλον και μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και κεφιού κύλησε η φετινή διοργάνωση,αφήνοντας ευχαριστημένους όλους όσους την τίμησαν με την παρουσία τους.

Η αίθουσα κατακλύστηκεαπό κόσμο, κερδίζοντας έτσι η Διοίκηση το στοίχημα της αλλαγής μέρους και ώραςτου χορού. Η τεράστια συμμετοχή του κόσμου και κυρίως των συναδέλφων-μελών τουΣωματείου υποδηλώνει πως υπάρχει ένα δυνατό Σωματείο με επάξια ενεργά μέλη και δενέχουμε παρά να τους ευχαριστήσουμε για την ενεργό συμμετοχή τους.

Επίσης, διεξήχθη σεκλίμα συγκίνησης απονομή τιμητικών πλακετών σε απερχόμενα μέλη του Σωματείουπου συντέλεσαν και έβαλαν το λιθαράκι τους ώστε να υπάρχει μια συνέχεια στο Σωματείο.Οι τιμώμενοι ήταν οι εξής: O πρώηνπρόεδρος του Σωματείου κ. Γκαρμπούνης Δημήτριος, ο πρώην αντιπρόεδρος κ.Καπάρας Γεώργιος και ο πρώην ταμίας κ. Χατζηαναστασίου Αναστάσιος.

Τα εύσημα δέχθηκε η Διοίκησηαπό όλους τους παρευρισκόμενους για την άριστη διοργάνωση και για το ποιοτικόμενού, το οποίο θα ήταν άξιο λόγου να επισημάνουμε ότι το επιλήφθηκαν προσωπικάτα μέλη της Διοίκησης.

Ευχαριστούμε θερμάόλους τους χορηγούς που με την πολύτιμη προσφορά τους συνέβαλαν στο ναμοιραστούν πλούσια δώρα στο χορό.

Υποσχόμαστε και γιαάλλες ανάλογες διοργανώσεις που θα μας φέρουν ακόμη πιο κοντά με τα μέλη μαςκαι θα μας δώσουν περισσότερες ευκαιρίες στο να βρεθούμε και να συζητήσουμε τα θέματαπου απασχολούν αλλά και θα μπορέσουν να εξελίξουν τον κλάδο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα