Πυρετώδεις προετοιμασίες για τις εκθέσεις Syskevasia 18 και Plastica 18

Ανεβαίνει ο πυρετός της προετοιμασίας καθώς πλησιάζουμε στην ημερομηνία διεξαγωγής των εκθέσεων Syskevasia 18 και Plastica 18. Όπως ανακοινώνουν οι διοργανωτές, οι εκθέτες σε αυτές τις δύο σημαντικότερες εκθέσεις των συγκεκριμένων κλάδων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, έχουν φτάσει πλέον τους 320 –περισσότεροι συγκριτικά με το 2016 που ήταν 240– και με την προοπτική να αυξηθούν και άλλο.

Η Syskevasia - 16η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics

και η Plastica - 10η Διεθνής Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων, Καλουπιών & Ανακύκλωσης, θα πραγματοποιηθούν στις 12-15 Οκτωβρίου 2018 στο Athens Metropolitan Expo και οι εκθέτες προέρχονται και αυτή τη φορά τόσο από την Αττική αλλά και από την περιφέρεια της Ελλάδας, όσο και από χώρες του εξωτερικού όπως οι Βουλγαρία, Γαλλία, Ιράν, ΗΠΑ, Αυστρία, Ρουμανία, Κύπρος, Ελβετία και Ιταλία.

Μια ευχάριστη έκπληξη –λένε μάλιστα οι διοργανωτές– δοκίμασαν διαπιστώνοντας ότι «όλους αυτούς τους μήνες της προετοιμασίας και φτάνοντας στο τέλος της είδαμε ότι το ενδιαφέρον για συμμετοχή στην έκθεση όχι μόνο παρέμεινε το ίδιο αλλά αυξήθηκε και σημαντικά γύρω στο 40%, όπως φαίνεται και από τα στατιστικά, και σημαντική αύξηση υπήρχε και στο ενδιαφέρον από το εξωτερικό».

Οι δύο εκθέσεις παρουσιάζουν φέτος μια σειρά από νέες ιδέες, νέα προγράμματα, νέες υπηρεσίες για να κρατήσουν το ενδιαφέρον των εκθετών σε υψηλό επίπεδο αλλά και για τη διευκόλυνση των επισκεπτών. Πιο συγκεκριμένα, για πρώτη φορά τίθεται σε εφαρμογή το πρόγραμμα φιλοξενίας ξένων επισκεπτών (hosted buyers) όπου μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα www.syskevasia-expo.gr οι ξένοι αγοραστές/επισκέπτες θα μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους με τις ελληνικές εταιρίες που εξάγουν. Τα έξοδά τους τα αναλαμβάνουν οι οργανωτές και οι ενδιαφερόμενοι είναι από χώρες όπως Ισραήλ, Βουλγαρία, Αίγυπτο κ.ά.

Επιπλέον, παρέχεται ηλεκτρονική προεγγραφή επισκεπτών, μέσω των ιστοσελίδων των εκθέσεων ή και κατά την είσοδο στον εκθεσιακό χώρο. Ακόμη, όσον αφορά τους εκθέτες θα δίνεται και η δυνατότητα να κάνουν εγγραφή στοιχείων επισκεπτών στο περίπτερό τους μέσω smartphones και barcode.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.syskevasia-expo.gr και www.plastica-expo.gr ή να επικοινωνήσετε στο email: [email protected] και στα τηλ: 210.8056205, -7.

Keywords
Τυχαία Θέματα