Παράταση προθεσμίας αιτήσεων για τις «Νέες συμμετοχές σε Συστήματα Ποιότητας» του ΠΑΑ

Μέχρι την 29-01-2021 παρατείνεταιη περίοδος υποβολής των αιτήσεων στήριξης του υπομέτρου 3.1 «Στήριξη γιανέες συμμετοχές σε Συστήματα Ποιότητας», μετά την απόφαση για τροποποίηση της σχετικής Πρόσκλησης ΕκδήλωσηςΕνδιαφέροντος(αρ. 6281/11-12-2020) που έλαβε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μ. Βορίδης και υπεγράφηαπό τον Γενικό Γραμματέα ΑγροτικήςΠολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Κ. Μπαγινέτα.

Με τη συγκεκριμένη απόφαση επεκτείνεται η δυνατότητασυμμετοχής των ενδιαφερόμενων στην πρόσκληση και στους αποδέκτες ολικήςμεταβίβασης, στο πλαίσιο του υπομέτρου 11.1 για το

έτος εφαρμογής 2020, πέραντων δικαιούχων του υπομέτρου 11.1, κατά το έτος εφαρμογής 2019.

Η πρόσκληση, ο προϋπολογισμός της οποίας ανέρχεται στα25 εκατομμύρια ευρώ, αφορά το σύστημα ποιότητας της Βιολογικήςπαραγωγής (Βιολογική φυτική και ζωική παραγωγή) και απευθύνεται αποκλειστικά στουςδικαιούχους του υπομέτρου 11.1 «Ενισχύσεις για τημετατροπή σε βιολογικές πρακτικές και μεθόδους βιολογικής γεωργίας» τουΠΑΑ 2014 - 2020.

Οιενδιαφερόμενοι, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα πρέπει να υποβάλουντην αίτηση ηλεκτρονικά, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος ΚρατικώνΕνισχύσεων (ΠΣΚΕ) (www.ependyseis.gr) και στη συνέχεια να υποβάλλουν φάκελο με τααπαιτούμενα δικαιολογητικά στην αρμόδια Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας καιΚτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας.

Η τροποποίηση και η αρχικήΠρόσκληση για το υπομέτρο 3.1 βρίσκονται αναρτημένες στο πρόγραμμα«ΔΙΑΥΓΕΙΑ» www.diavgeia.gov.gr, στους διαδικτυακούςτόπους του ΥπΑΑΤ www.minagric.gr, του ΠΑΑ www.agrotikianaptixi.gr και του ΕΣΠΑ www.espa.gr.

Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

http://www.minagric.gr/index.php/el/programma-agrotikis-anaptyksis-2014-2020-proskliseis-metron/826-ypometro3-1-201219         

http://www.agrotikianaptixi.gr/el/content/ypometro-31-stirixi-gia-nees-symmetohes-se-systimata-poiotitas

The post Παράταση προθεσμίας αιτήσεων για τις «Νέες συμμετοχές σε Συστήματα Ποιότητας» του ΠΑΑ appeared first on MeatNews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα