Και η ΕΔΟΚ στη Food Expo, με κεντρικό μήνυμα «Ελληνικό κρέας: Ένα brand name ανώτερης ποιότητας»

15:00 7/3/2019 - Πηγή: meatnews

Πολλές εκπλήξεις και εμπειρίες γευσιγνωσίας για τους επισκέπτες της Food Expo 2019, υπόσχεται η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ). Η ΕΔΟΚ θα πάρει μέρος στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Food Expo, που θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 16/3 έως τη Δευτέρα 18/3 στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo, και θα οργανώσει μια σειρά εκδηλώσεων

στο ΗΑLL 2, STAND A44/Β31 – Α46/Β32. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΕΔΟΚ:

«Με κεντρικόμήνυμα «Ελληνικόκρέας – Ένα brand name ανώτερηςποιότητας», η ΕΔΟΚ προσκαλεί τουςεπαγγελματίες του τομέα κρέατος σε μια γιορτή γευσιγνωσίας, με άρωμα Ελλάδας.

Με ανανεωμένηπλέον σύνθεση η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος, έχοντας εντάξει νέαισχυρά μέλη στους κόλπους της θα παρουσιάσει, στο πλαίσιο της συμμετοχής τηςστη Food Expo, το σχέδιο δράσης της για τηνανάπτυξη και την εξωστρέφεια στον τομέα του κρέατος, προς όφελος τωνεπαγγελματιών και του καταναλωτή.

Το μενού τωνεκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα είναι ιδιαιτέρως πλούσιο. Οιεπισκέπτες στο περίπτερο της ΕΔΟΚ θα απολαύσουν τρεις ημέρες πλούσιες σεγαστρονομικές εκδηλώσεις. Η «Μπριγάδα», η ομάδα επαγγελματιών του διατροφικούτομέα, ως μέλος της ΕΔΟΚ, θα εμπλουτίσει την παρουσία της ΕθνικήςΔιεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος στη Food Expo μεσόου και επιδείξεις από κρεοτέχνες, όπως ανατομία, τεμαχισμός και παραγωγήπαρασκευασμάτων από γηγενή σφάγια, ενώ οι σεφ της ομάδας θα οργανώσουν τοαπόλυτο μπάρμπεκιου.

Στις εκδηλώσεις θασυμμετέχουν επίσης καλεσμένοι από σχολές και επαγγελματίες του διατροφικούτομέα από την Αθήνα, την Κρήτη και τη Σχολή Κρεοπωλών, η οποία έχει παραρτήματασε 10 πόλεις της Ελλάδας.Θα μαςβρείτε στο ΗΑLL 2 STAND A44/Β31 – Α46/Β32»

Keywords
Τυχαία Θέματα