ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ: Δυναμική παρουσία στη FOODTECH 2019

Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ θα είναιπαρούσα στη νέα έκθεση για την παραγωγή και τη συσκευασία των τροφίμων FOODTECH 2019, η οποία θαπραγματοποιηθεί 12-14 Οκτωβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου τηςθα γνωρίσουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων του ιαπωνικού οίκου DIGI TERAOKA SEIKO, που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά και είναιπρωτοπόρος

σε ζυγούς λιανικής και σε βιομηχανικές εφαρμογές. Άλλωστε, είναι ομεγαλύτερος κατασκευαστής ζυγών λιανικής πώλησης στον κόσμο.

Οι ζυγοί λιανικής πλέοναποτελούν ολοκληρωμένες λύσεις για τους επαγγελματίες, αφού λειτουργούν ωςεργαλεία marketing,πωλήσεων και πληροφόρησης. Οι σειρές PC- Based ζυγών DIGI SM-5300 και SM-5500 αποτελούν την ιδανική λύση για τακαταστήματα λιανικής τροφίμων. Ειδικότερα, ο συνδυασμός των ζυγών με τηνεπαναστατική τεχνολογία συνεχούς ρολού ετικέτας LINERLESS και το σύστημα αυτόματηςκοπής, παγκόσμια πατέντα της DIGI, προσδίδειστο ζυγιστικό σύστημα απεριόριστες δυνατότητες και οφέλη.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουντην ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα του ιταλικού οίκου ARCA ETICHETTE SPA (www.arcalabelingmarking.com).

Οι βιομηχανικές ετικετέζες που διαθέτει ο οίκος ARCA καλύπτουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες, με επιλογές επικόλλησης άνω και/ή κάτω, εκτύπωσης και επικόλλησης καθώς και προϊόντα laser. Με πείρα 70 ετών, ο οίκος ARCA έχει μπει ήδη πολύ δυναμικά στην ελληνική αγορά. Εκπρόσωποι του οίκου θα βρίσκονται στο περίπτερο μας.

Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ σας περιμένει να σας παρουσιάσει όλη την γκάμα των προϊόντων της από κοντά στο περίπτερο C05/HALL 4

Keywords
Τυχαία Θέματα