50 τόνοι ζωοτροφών στους πλημμυροπαθείς από τους συνεταιρισμούς Ημαθίας και την ΕΛΒΙΖ

Στην απόλυτη καταστροφή που βιώνουν οι κάτοικοι των περιοχών της Θεσσαλίας και της Μαγνησίας, με τους παραγωγούς να έχουν χάσει ολοσχερώς το ζωικό κεφάλαιό τους, η Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ημαθίας μαζί με τη Βιομηχανία Ζωοτροφών «ΕΛΒΙΖ», θα αποστείλουν 50 τόνους ειδικής τροφής προβάτων ως βοήθεια στους Συνεταιρισμούς της Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινοπραξίας στην οποία μετέχουν οι Συνεταιρισμοί: Α.Σ. Νάουσας, ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας, Α.Σ. Επισκοπής, ΑΣΟΠ Επισκοπής, Α.Σ. Βέροιας «Venus», Α.Σ. Ν. Αλιάκμων, Α.Σ. Μελίκης και Α.Σ. Μέσης

και του Προέδρου της Βιομηχανίας «ΕΛΒΙΖ», κ. Βασίλη Χαλκίδη θα αποσταλούν 50 τόνοι ζωοτροφών σε πέντε Συνεταιριστικές Οργανώσεις της Θεσσαλίας για να διανεμηθούν στους κτηνοτρόφους-μέλη τους, που επλήγησαν από τα πρόσφατα δυσμενή καιρικά φαινόμενα και τις πλημμύρες.

Μετά από συνάντηση που έγινε στη Βιομηχανία αποφασίστηκε να παραχθούν οι συγκεκριμένες ζωοτροφές και να είναι ειδικού τύπου ώστε να συμβάλουν στη διατήρηση της ικανότητας γαλακτοπαραγωγής των προβάτων.

Η αποστολή θα γίνει τις αμέσως επόμενες μέρες, έτσι, ώστε να ανοίξει το οδικό δίκτυο και να καταστεί εφικτή η διανομή τους.

Keywords
Αναζητήσεις
50-tonoi-zootrofon-stous-plimmyropatheis-apo-tous-synetairismous-imathias-kai-tin-elviz.htm
Τυχαία Θέματα