Η Τζένιφερ Άνιστον φιλά στα χείλη την Έλεν ντε Τζένερις και το διαδίκτυο παραληρεί

10:52 28/10/2019 - Πηγή: Bovary
Η Τζένιφερ Άνιστον φιλά στα χείλη την Έλεν ντε Τζένερις και το διαδίκτυο παραληρείaspiliotopoulosΔευ, 10/28/2019 - 10:45

Η Τζένιφερ Άνιστον και η Έλεν Ντετζένερις μόλις επισφράγισαν τη φιλία τους με ένα τρυφερό φιλί.

Η Τζένιφερ Άνιστον βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής The Ellen Show και έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: κυριάρχησε ξανά σε όλα τα media, αυτή τη φορά δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη της στη διάσημη παρουσιάστρια

και πολύ καλή της φίλη Έλεν ντε Τζένερις. Η τελευταία είναι παντρεμένη από το 2008 με την αγαπημένη της, Πόρσια Ντε Ρόσι.

Όλα ξεκίνησανόταν η Άνιστον ρώτησε την παρουσιάστριαπότε ήταν η τελευταία φορά που φίλησεέναν άνδρα. Αφού η Έλεν απάντησε ότισυχνά φιλά άνδρες στα χείλη, απλά μεπλατωνικό τρόπο, ρώτησε την ηθοποιόπότε ήταν η τελευταία φορά που εκείνηφίλησε μια γυναίκα.

Η Άνιστον απάντησε «Όχι, δε φιλάω γυναίκες στα χείλη», με την Ντετζένερις να την πλησιάζει και τις δυο τους τελικά να ανταλλάσσουν ένα πολύ τρυφερό φιλί. Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και η είδηση έκανε ήδη τον γύρο του κόσμου.

View this post on Instagram

Find out how this happened. Tomorrow. @jenniferaniston

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on Oct 27, 2019 at 3:34pm PDT

«Σου άρεσε;Πώς ήταν; Ήσουν νευρική;» ρωτούσε ηχολιγουντιανή πρωταγωνίστρια, με τηνπαρουσιάστρια -γνωστή για το υπέροχοχιούμορ της- να απαντά «Ήταν ευχάριστο»,ενώ τόνισε ότι το κοινό περίμενε αυτήτη στιγμή εδώ και πολλά χρόνια!

Ως μια από τις πιο ισχυρές τηλεοπτικές προσωπικότητες διεθνώς, η Έλεν μετρά εκατομμύρια θαυμαστές παγκοσμίως. Όταν μάλιστα μια τέτοια προσωπικότητα ενώνει τις δυνάμεις της με μια από τις πιο αγαπητές celebrities των τελευταίων ετών, την Τζένιφερ Άνιστον, είναι λογικό η σύμπραξη αυτή να γίνει αμέσως... εμβληματική!

Στο σχετικό ποστ που έκανε η Ντετζένερις στο instagram, τα σχόλια από κάτω δίνουν συγχαρητήρια στις δύο κυρίες για το φιλί που έχει γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες, ενώ τα likes έχουν ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο!

Το φιλί που έγινε ήδη iconic KISS ME Η Τζένιφερ Άνιστον φιλά την Έλεν Ντετζένερις MY BEST Τζένιφερ Άνιστον ΕΛΕΝ ΝΤΕ ΤΖΕΝΕΡΙΣ φιλί ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Δευ, 10/28/2019 - 08:42 aspiliotopoulos Image Caption Το φιλί της Τζένιφερ Άνιστον στην Έλεν ντε Τζένερις
Keywords
Τυχαία Θέματα