Απίθανη ιστορία: Της είπαν ότι ο πρώην της πέθανε, τον είδε μπροστά της δυο χρόνια μετά και βρήκε και τον μπελά της!

09:57 28/10/2019 - Πηγή: People

Θα μπορούσε να ήταν σενάριο ταινίας, αλλά είναι πραγματική ιστορία με πρωταγωνιστές μια 18χρονη – τότε- γυναίκα από την Αυστραλία και τον 21 ετών – τότε- φίλο της. Της είπαν ότι πέθανε, αλλά τελικά ανακάλυψε ότι αυτή ήταν μια καλοστημένη απάτη – για να μην πάρει πίσω τα λεφτά που του είχε δανείσει.

Η Rachel ήταν 18χρονών όταν άρχισε να βγαίνει με τον 21χρονο σεφ μια τοπικής παμπ, και μάλιστα η σχέση τους ήταν «απολύτως φυσιολογική», λέει. Τα προβλήματα ξεκίνησαν μερικούς μήνες μετά όταν το αγόρι της επέστρεψε ένα βράδυ σπίτι με

σπασμένο χέρι. Επειδή, λοιπόν, δεν μπορούσε να εργαστεί, της ζήτησε να τον δανείσει $1,000, όπως μεταδίδει στο ρεπορτάζ του το ABC.

Το ζευγάρι χώρισε μετά από λίγους μήνες και η Rachel πήρε πίσω $300 από αυτά που της είχε ζητήσει, ωστόσο όταν άρχισε να διεκδικεί και τα υπόλοιπα, εκείνος εξαφανίστηκε.

Έμαθε τότε ότι τα πράγματά του άρχισαν να εξαφανίζονται και από το σπίτι που μοιραζόταν με φίλους και όπως αναφέρει «ενημερώθηκα ότι είχε μπει σε κλινική αποτοξίνωσης». Τελικά, έμαθε ότι χρωστούσε χρήματα και σε φίλους του.

Λίγο αργότερα, έλαβε μήνυμα από κοινό τους φίλο ότι εκείνος πέθανε. «Μπορεί να ακούγεται αφελές τώρα, αλλά όταν σου λένε ότι κάποιος πέθανε, δεν το αμφισβητείς. Δεν ζητάς να δεις πιστοποιητικό θανάτου εκείνη τη στιγμή», λέει.

Η μητέρα του πρώην συντρόφου της άρχισε να διαδίδει ότι ο γιος της δολοφονήθηκε επειδή χρωστούσε λεφτά σ’ ένα συμμορίτη.

Δύο χρόνια μετά τον «θάνατο» του πρώην της, η Rachel βρέθηκε για φαγητό μ’ ένα φίλο της στο εστιατόριο που ήξερε ότι δούλευε ο αδελφός του. Ρώτησε, λοιπόν, τη σερβιτόρα αν ο αδελφός του πρώην της δούλευε εκείνη τη μέρα, και η σερβιτόρα αποκρίθηκε: «όχι, αλλά έχει βάρδια ο αδελφός του». Όταν τη ρώτησε «ποιος αδελφός;», η σερβιτόρα απάντησε το όνομα του πρώην φίλου της και η Rachel έπαθε σοκ!

Τότε, ζήτησε να τον δει, ωστόσο την πλησίασε ο manager του μαγαζιού και της ζήτησε να αποχωρήσουν μαζί με τον συνοδό της.

Χωρίς να ξέρει τι ακριβώς έπρεπε να κάνει, η νεαρή γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει τα λεφτά που του είχε δανείσει. Ωστόσο, στο αστυνομικό τμήμα της εξήγησαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι γιατί το μόνο που υπήρξε ως απόδειξη ήταν ο λόγος της.

Το ίδιο εκείνο βράδυ πήρε ένα μήνυμα από τη μητέρα του πρώην της που την κατσάδιαζε γιατί έκανε σκηνή στο εστιατόριο με αποτέλεσμα ο γιος της να χάσει τη δουλειά του (!). H Rachel αποφάσισε να εγκαταλείψει την προσπάθεια να πάρει πίσω τα δανεικά.

Τελικά, μερικά χρόνια μετά, τον ξανασυνάντησε σε άλλο εστιατόριο και προσπάθησε να πιάσει κουβέντα μαζί του. «Συναντήθηκαν οι ματιές μας, και ήταν σίγουρο ότι με αναγνώρισε. «Πάει καιρός», του είπε κι εκείνος απάντησε «Ω ναι, πάει καιρός»», περιγράφει για την περιπέτειά της. Μόλις, όμως, αναφέρθηκε στα δανεικά, εκείνος αρνήθηκε ότι την αναγνωρίζει, γύρισε κι έφυγε.

Πηγή: DailyMail.co.uk

Keywords
Τυχαία Θέματα