Συναυλία με τον Γιάννη Πάριο από τον Σύλλογο Θυάτειρα

16:31 24/2/2022 - Πηγή: dogma

Στο ξενοδοχείο King George https://www.kinggeorgehotelathens.gr/ , στην πλατεία Συντάγματος, ανακοινώθηκε η πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου Θυάτειρα για το 2022 με τον Γιάννη Πάριο, στη μία και μοναδική του εμφάνιση στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς, την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, παρουσία του Θεοφιλέστατου

Επισκόπου Κλαυδιουπόλεως κ. Ιακώβου και του Προέδρου του Συλλόγου Θυάτειρα, κ. Γιώργου Παπαγιαννόπουλου.

Ο «Σύλλογος Θυάτειρα» είναι μία φιλανθρωπική, πολιτιστική και κοινωνική ένωση με πολυδιάστατη δράση, που στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρετανίας, Υπερτίμου και Εξάρχου Δυτικής Ευρώπης και Ιρλανδίας κ. Νικήτα και αποτελεί σημαντική γέφυρα των Ελλήνων της διασποράς με την Μητέρα – Πατρίδα.

Έχοντας συναίσθηση των μεγάλων προκλήσεων, που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες κοινωνίες, ο ‘’Σύλλογος Θυάτειρα’’ https://www.thyateira.org.uk/el/ συνεργάζεται ευρύτερα με ελληνικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο για την υλοποίηση σειράς πρωτοβουλιών πολιτιστικού, εκπαιδευτικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Στόχος των ενεργειών αυτών είναι η οικοδόμηση δικτύων αλληλεγγύης και συνεργασίας που θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και έχουν άξονα τις πανανθρώπινες πολιτισμικές αξίες της ελληνικότητας. Βασικός του στόχος είναι και η προώθηση του ελληνισμού παγκοσμίως και η συνεχής προβολή της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη του πολιτισμού.

Τη Φιλανθρωπική μουσική βραδιά παρουσιάζει η Ρούλα Κορομηλά.

Η εκδήλωση του Συλλόγου Θυάτειρα είναι υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, και τη στήριξη του Υπουργείου Υγείας.

The post Συναυλία με τον Γιάννη Πάριο από τον Σύλλογο Θυάτειρα appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα