Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λουτρών (ΦΩΤΟ)

21:56 22/5/2024 - Πηγή: dogma

Την Τρίτη 21 Μαΐου 2024, η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Στη Μητρόπολή μας πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λουτρών.

Το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαΐου 2024 , τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτου μας κ. Ανθίμου. Πλήθος κόσμου συμμετείχε στη πανήγυρη μεταξύ αυτών ήταν ο Βουλευτής

Έβρου κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης και ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Ιωάννης Ζαμπούκης. Μετά τον Εσπερινό πραγματοποιήθηκε λιτανεία στους δρόμους του χωριού με το λάβαρο της Αναστάσεως και την εικόνα των Άγιών. Η λιτανεία σταμάτησε στη κεντρική πλατεία του χωριού, όπου τελέσθηκαν τα έγκαίνιά της.

Ανήμερα της εορτής, τελέσθηκε ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Μητροπολίτου μας κ. Ανθίμου. Παρών στη Θεία Λειτουργία ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Ευάγγελος Πουλιλιός. Στο τέλος, ο Ποιμενάρχης μας μίλησε επικαίρως προς το εκκλησίασμα και  χειροθέτησε σε αναγνώστη και ψάλτη τον κ. Κωνσταντίνο Καραγιάννη.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

The post Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λουτρών (ΦΩΤΟ) appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα