Ο Αρχηγός του ΓΕΣ στον Κεκρύρας Νεκτάριο

18:06 22/5/2024 - Πηγή: dogma

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος δέχθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαΐου 2024 στο Επισκοπείο της τοπικής Εκκλησίας τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο Κωστίδη, ο οποίος βρίσκεται στην Κέρκυρα για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για την Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα.

Ο Σεβασμιώτατος είχε εγκάρδια

συζήτηση με τον αρχηγό ΓΕΣ για θέματα που έχουν να κάνουν με την πορεία της πατρίδας μας, εκφράζοντας τη συμπαράσταση της Εκκλησίας στον ελληνικό στρατό, που είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την χώρα μας, συνεχίζοντας μια μακρά ιστορική παράδοση.

Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον Αρχηγό ΓΕΣ τις εκδόσεις της Ιεράς Μητροπόλεως και μία εικόνα του Αγίου Σπυρίδωνος, ενώ εκείνος, με τη σειρά του, προσέφερε στον Μητροπολίτη Κερκύρας ως δώρα καλαίσθητα ενθύμια, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για την αποδοχή της επισκέψεως, όπως επίσης και για τη συνεργασία της τοπικής Εκκλησίας με το Τάγμα Εθνοφυλακής Κέρκυρας, αλλά και τις άλλες μονάδες των ενόπλων δυνάμεων που εδρεύουν στην Κέρκυρα.

The post Ο Αρχηγός του ΓΕΣ στον Κεκρύρας Νεκτάριο appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα