Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Ωδείου της Μητροπόλεως Πειραιώς

15:13 14/5/2023 - Πηγή: dogma

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 2η χρονιά η συναυλία του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς εν όψει των εορταστικών εκδηλώσεων «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ» 2023.

Μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα,  έψαλλαν και τραγούδησαν οι Σπουδαστές του Μητροπολιτικού Ωδείου, συνοδεία Καθηγητών επίκαιρους ύμνους και μελωδίες.Τις Χορωδίες διηύθυναν: Ο κος Γρηγόριος Ζάρκος Καθηγητής και Άρχων Πρωτοψάλτης  της Ι.Μ.Π. και η Διευθύντρια

Σπουδών κα Ευδοκία Σιδέρη,  ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια και συντονισμό της όλης βραδιάς είχε ο Γενικός Διευθυντής του Ωδείου και Άρχων Πρωτοψάλτης κος Νίκος Αμοργιανός. Επίσης, συμμετείχε το χορευτικό σύνολο του Κέντρου Πολιτισμού ΑΡΓΩ,  όπου και βραβεύθηκε η Πρόεδρος κα Ρένα Βέγκου.

Τέλος, ο οικοδεσπότης και Ιερατικός Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ι.Ναού Πρωτοπρεσβύτερος π.Ιωάννης Παναγιώτου,  εξήρε το έργο που επιτελείται στο Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και τον Γενικό Διευθυντή κο Νικόλαο Αμοργιανό και απένειμε μετάλλια και αναμνηστικά δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες.

The post Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Ωδείου της Μητροπόλεως Πειραιώς appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ωδείου, Μητροπόλεως Πειραιώς,odeiou, mitropoleos peiraios