Δεύτερη εβδομάδα Ποιμαντικής περιοδείας Μητροπολίτου Τρίκκης σε χωριά και Μονές της Επαρχίας Τρικάλων (ΦΩΤΟ)

20:33 14/8/2023 - Πηγή: dogma

Μέσα στα πλαίσια των ποιμαντικών επισκέψεων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος συνέχισε για δεύτερη εβδομάδα την πνευματική του περιοδεία σε χωριά του νομού Τρικάλων τόσο για να έρθει σε επαφή με τους κατοίκους τους όσο και για να τους στηρίξει στον πνευματικό αγώνα της προετοιμασίας τους για την μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού, την Κοίμηση της Παναγίας μας.

Την Τρίτη 8 Αυγούστου το απόγευμα Χοροστάτησε και ομίλησε κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της

Θεοτόκου Ελληνοκάστρου και στις 7:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αρδανίου.

Την Τετάρτη 9 Αυγούστου το απόγευμα Χοροστάτησε και ομίλησε κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:00 στον Ιερό Ναό στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Λιοπράσου και στις 7:30 στον Ιερό Ναό στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρελιάς.

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου το απόγευμα στις 7:00 Χοροστάτησε και ομίλησε κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δροσερού.

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου το απόγευμα Χοροστάτησε και ομίλησε κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:00 στον Ιερό Ναό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλοκωτού και στις 7:30 στον Ιερό Ναό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πηνειάδος.

Το Σάββατο 12 Αυγούστου το απόγευμα στις 7:00 Χοροστάτησε και ομίλησε κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου.

Την Κυριακή 13 Αυγούστου το πρωί Λειτούργησε και ομίλησε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ζάρκου.

Το απόγευμα στις 6:00 Χοροστάτησε και ομίλησε κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:00 στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γκούρας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

The post Δεύτερη εβδομάδα Ποιμαντικής περιοδείας Μητροπολίτου Τρίκκης σε χωριά και Μονές της Επαρχίας Τρικάλων (ΦΩΤΟ) appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δεύτερη, Ποιμαντικής, Μητροπολίτου Τρίκκης, Μονές, Επαρχίας Τρικάλων ΦΩΤΟ,defteri, poimantikis, mitropolitou trikkis, mones, eparchias trikalon foto