Σκοπιανός διακινητής αναστάτωσε την Κομοτηνή

12:13 5/2/2018 - Πηγή: iApopsi

Επικίνδυνη καταδίωξη στο κέντρο της Κομοτηνής έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου. Ένα φορτηγάκι με οδηγό έναν 31χρονο υπήκοο FYROM δέχτηκε σήμα στάσης από συνοριοφύλακες του τμήματος Σαπών στην εθνική οδό Σαπών – Κομοτηνής. Ο οδηγός του δε συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης των αστυνομικών και προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης. Οδηγώντας με μεγάλη ταχύτητα, εισήλθε γύρω στις 6 το πρωί στο κέντρο της πόλης ακολουθούμενος από όχημα της αστυνομίας.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στον «Χ» ότι είδαν το φορτηγάκι τύπου κλούβα να διέρχεται από την οδό Ορφέως με όχημα της αστυνομίας να το ακολουθεί. Στην οδό Ορφέως στο ύψος του Κωτσόβολου ένα άλλο όχημα της αστυνομίας διερχόμενο στην αντίθετη φορά του ρεύματος, ανέκοψε την πορεία του φορτηγού. «Καλά που δεν ερχόταν άλλο αυτοκίνητο εκείνη την ώρα», μας είπε μάρτυρας που είδε το συμβάν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του. Ο 31χρονος οδηγός του αναγκάστηκε να σταματήσει το όχημα, όμως ο ίδιος προσπάθησε για μία ακόμα φορά να ξεφύγει. Άνοιξε την πόρτα του οχήματος και επιχείρησε να διαφύγει πεζός προς την πλατεία Ειρήνης. Όμως οι αστυνομικοί τον πρόλαβαν και του πέρασαν χειροπέδες. Οι πληροφορίες του «Χ» αναφέρουν ότι υπήρχε και όχημα που λειτουργούσε ως προπομπός στην συγκεκριμένη περίπτωση καταδίωξης, όμως οι επιβαίνοντες διέφυγαν της σύλληψης.

Από τον έλεγχο των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι στο φορτηγάκι επέβαιναν 22 μετανάστες, των οποίων η σωματική ακεραιότητα κινδύνεψε εξαιτίας της επικίνδυνης καταδίωξης που έλαβε χώρα.

Την προανάκριση διενεργεί το τμήμα συνοριακής φύλαξης Σαπών.

http://www.xronos.gr/

Keywords
Τυχαία Θέματα