«Η ΑΕΚ ξέρει να γυρίζει ένα ματς…»

12:10 5/2/2018 - Πηγή: iApopsi

Η εντυπωσιακή επικράτηση της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στο κυριακάτικο (5/4) ντέρμπι πρωταθλήματος έχει σκορπίσει ντελίριο ενθουσιασμού στους απανταχού υποστηρικτές της και φυσικά ο Ντέμης Νικολαϊδης δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ο παλαίμαχος άσος και πρώην διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων» δεν έκρυψε τη χαρά του για τη σπουδαία επιτυχία της Ένωσης, συμπληρώνοντας πως έπρεπε να ψάξει νωρίτερα το γκολ

απέναντι σε έναν τόσο μέτριο Ολυμπιακό.

«Η ΑΕΚ αυτό που έχει και είναι πολύ σημαντικό δεν έχει να κάνει με το αν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά με το τι αντίδραση έχει. Δεν κωλώνει και γυρνάει ματς. Αυτό το πιστώνεται και η διοίκηση και ο προπονητής. Τα δύο πρώτα γκολ ήταν τυχαία. Δεν είδαμε οργανωμένη επιθετική προσπάθεια. Μετά το 1-0 είδαμε ότι η ΑΕΚ έτρεχε να ισοφαρίσει και στο 1-1 πήγε να πάρει την μπάλα από τα δίχτυα ο Μασούντ για να πάει για το δεύτερο γκολ» ανέφερε ο Ντέμης Νικολαϊδης στον Sport-FM και πρόσθεσε: «Έλεγα μα γιατί η ΑΕΚ δεν προσπαθεί να πάρει το παιχνίδι; Ο Ολυμπιακός δεν βλέπεται. Έπρεπε να δεχτεί γκολ για να ξυπνήσει. Η ΑΕΚ έβγαλε χαρακτήρα στο τέλος, για άλλη μια φορά. Μπάλα δεν είδαμε καθόλου, δεν ξέρω για ποιον λόγο. Ίσως να ήταν το άγχος, δεν ξέρω… Η ΑΕΚ έπρεπε να παίξει καλύτερα. Πρόσεξε να μη χάσει, αλλά έβλεπες ότι δεν μπορούσε να χάσει και έπρεπε να δει πώς θα πάρει το παιχνίδι. Περίμενα την ΑΕΚ, γιατί την έχω δει πολύ καλύτερη. Ο Χιμένεθ προσπαθεί η ομάδα του πάντα να μη χάνει. Κι αυτό το κατάφερε. Εγώ πάντα είμαι με τους προπονητές. Η ΑΕΚ έχει πολύ λίγες ήττες. Όμως απέναντι σε έναν τέτοιο κακό Ολυμπιακό, έπρεπε να δούμε πώς η ΑΕΚ θα πάρει το ματς».

Keywords
Τυχαία Θέματα