«Πέταξε» στον τελικό ο ΠΑΟΚ

21:44 28/2/2018 - Πηγή: iApopsi

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο ΠΑΟΚ, κυρίως το πρώτο ημίχρονο, τον αποψινό (28/2) πρώτο ημιτελικό με τον Πανιώνιο. Μέσα σε 10 λεπτά «κλείδωσε» τη νίκη και ταυτόχρονα, ουσιαστικά, «σφράγισε» την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Δίνοντας στον επαναληπτικό, που θα γίνει στην Τούμπα, διαδικαστικό χαρακτήρα.

Οι «ασπρόμαυροι» παρατάχθηκαν, στη Ν. Σμύρνη, αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» και το επιβεβαίωσαν με την απόδοση τους. Απέκτησαν τον έλεγχο, πίεζαν, κυκλοφορούσαν σωστά την μπάλα, δημιουργούσαν ευκαιρίες.

Για περίπου 20 λεπτά είχαν, σχεδόν, καθηλώσει τους «κυανέρυθρους» που έκαναν σωρεία λαθών. Άρχισαν να ισορροπούν και να κάνουν, ουσιαστικά, αισθητή την παρουσία τους, περίπου στο 20λεπτο.

Όμως πάνω που «πήραν πάνω τους», βρέθηκαν… με την πλάτη στον τοίχο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μαουρίσιο (24’). Και πριν καλά καλά συνέρθουν οι γηπεδούχοι, δέχτηκαν και δεύτερο… χτύπημα. Ο Πρίγιοβιτς έκανε το 0-2 (34′) και «κλείδωσε» την πρόκριση. Θα μπορούσαν να βελτιώσουν, κάπως, τα δεδομένα αλλά στο 41′ η μπάλα, μετά από την κεφαλιά του Μασούρα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Πασχαλάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με τη σιγουριά του 0-2 και μάλλον το μυαλό στην Αρκαδία, για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης. Κράτησε δυνάμεις και ο Πανιώνιος -που παρουσιάστηκε βελτιωμένος- απείλησε κάνα δύο φορές. Αλλά αυτοί που πανηγύρισαν ήταν και πάλι οι «ασπρόμαυροι» με τον Μπίσεσβαρ (73’). Το μόνο που κατάφεραν, ως τη λήξη, οι «κυανέρυθροι» ήταν να -μη δεχτούν άλλο γκολ και- να μειώσουν με τον Κόρμπο (85′).

The post «Πέταξε» στον τελικό ο ΠΑΟΚ appeared first on Η Άποψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα