Αποκάλυψη – «βόμβα»: «Σκηνοθετημένη αυτοχειρία» ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη (video)

“Σκηνοθετημένη αυτοχειρία στην οποία υποκρύπτεται εγκληματική ενέργεια”, βλέπει ο πρώην διευθυντής της διεύθυνσης εγκλημάτων εμπρησμού, Ανδριανός ΓκουρμπάτσηςΗ έκθεση έχει παραδοθεί στον δικηγόρο της άτυχης 44χρονηςΣαφείς αιχμές για παραλείψεις στην έρευνα: “Έκαναν αυτοψία χωρίς το θύμα και δίχως τα πειστήρια”“Η Ειρήνη καθόταν στο κάθισμα του συνοδηγού και μεταφέρθηκε στο πίσω”, τονίζειΤη συνδρομή του FBI ζητούν οι συγγενείς

«Φως» στην υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη ρίχνει ο πρώην διευθυντής της διεύθυνσης

εγκλημάτων εμπρησμού, Ανδριανός Γκουρμπάτσης, που συνέταξε πλήρη έκθεση για την πολύκροτη υπόθεση και την έχει ήδη παραδώσει στον δικηγόρο της οικογένειας της άτυχης 44χρονης.

Σύμφωνα με τον κ. Γκουρμπάτση, που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star, πρόκειται για σκηνοθετημένη αυτοχειρία στην οποία υποκρύπτεται εγκληματική ενέργεια. Ακόμα, αφήνει σαφείς αιχμές για την έρευνα που διεξήχθη λέγοντας πως οι πραγματογνώμονες έκαναν αυτοψία χωρίς το θύμα και δίχως τα πειστήρια και συνέχισε λέγοντας: “Άρα δεν θα έχουν πλήρη εικόνα“.

«Η φωτιά διαπιστώνω ότι ήταν της τάξεως των 10 με 15 λεπτών το πολύ. Έσβησε από μόνη της… Το άτομο που έβαλε τη φωτιά άνοιξε την πόρτα, -και βγήκε ο καπνός έξω- προκειμένου να μεταφέρει την Ειρήνη Λαγούδη στο πίσω κάθισμα, γιατί γράφω στην έκθεσή μου ότι πιστεύω ότι καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Τη μετέφερε πίσω και ξαναέκλεισε την πόρτα. Αποκλείεται την πόρτα του οδηγού να την άνοιξε η Ειρήνη Λαγούδη», τονίζει ο κ. Γκουρμπάτσης.

Συνεργασία με το FBI

Οι συγγενείς της άτυχης μητέρας έχουν σκοπό, όπως αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας, που επικοινώνησε με Έλληνες που ζουν στην Βιρτζίνια, να ζητήσουν τη συνδρομή του FBI καθώς είχε χειριστεί μία παρόμοια υπόθεση “σκηνοθετημένης αυτοκτονίας” που αποδείχτηκε ανθρωποκτονία.



Βίντεο: Star

Keywords
Τυχαία Θέματα