Μόνο στην «Α»: Η έξωση, ο Ρέμος και το εξώδικο της μητέρας του

15:40 22/2/2018 - Πηγή: iApopsi

Σε ένα απίστευτο γαϊτανάκι έχει εξελιχθεί η καταγγελία μίας γυναίκας ότι έπεσε θύμα έξωσης από το σπίτι γνωστού τραγουδιστή. Αν και στην αρχή δεν είχε γίνει γνωστό το όνομά του, όλοι γνωρίζαμε για ποιον επρόκειτο, ενώ στην εκπομπή του Φίλιππου Καμπούρη «Στη φόρα» αποκαλύφτηκε το όνομα του Αντώνη Ρέμου.

Η μητέρα ενός ανήλικου παιδιού κατηγορούσε άπαντες που της φέρθηκαν με αυτό τον τρόπο, πετώντας την έξω από το διαμέρισμα της Γλυφάδας, και τα όσα ακολούθησαν προκάλεσαν την οργή του τραγουδιστή αλλά και την άμεση επέμβαση της μητέρας του, κας

Ελένης, αλλά και της δικηγόρου του, Χριστίνας Παναγουλέα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Α», η καταγγέλλουσα είναι η μητέρα του παιδιού του ανιψιού του Αντώνη Ρέμου (ο γιος της αδελφής του Γεωργίας) και το διαμέρισμα είχε παραχωρηθεί στο ζευγάρι έναντι μισθωτηρίου που έμεινε απλήρωτο για πολλούς μήνες. Τα όσα άσχημα ακούστηκαν για τον τραγουδιστή προκάλεσαν την οργή του, που όπως εξήγησε στον τηλεοπτικό αέρα η δικηγόρος του, το εξώδικο της μητέρας δεν είχε παραλήπτη τον Α. Ρέμο αλλά άλλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, η μητέρα του Αντώνη Ρέμου με εξώδικο-αποστολή της εξήγησε πως το ακίνητο της ανήκει εξ ολοκλήρου και καμία σχέση δεν έχει το παιδί της. Η κα Παναγουλέα ζήτησε από τον δημοσιογράφο και το επιτελείο του να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη από τον θιγμένο πελάτη της, ενώ τους απέστειλε όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν την «αθωότητά» του, απαιτώντας την αποκατάσταση του ονόματός του.

Keywords
Τυχαία Θέματα