Μεγαλοοικονόμου: Γιατί προσχώρησα στον ΣΥΡΙΖΑ- Τι είπε για τον Λεβέντη

10:47 16/1/2018 - Πηγή: iApopsi

Στην απόφαση της να ζητήσει την ένταξή της στον ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μετά την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου, αναφέρθηκε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μιλώντας στην ΕΡΤ.

Η βουλευτής που προέρχεται από την Ένωση Κεντρώων είπε τα εξής:«Ήταν προσωπική μου απόφαση την οποία σκέφτηκα πάρα πολύ. Δεν ήθελα οι θυσίες του ελληνικού λαού να πάνε χαμένες.Είδα ότι έχουν βελτιωθεί τα πράγματα, ήθελα κι εγώ να προσθέσω στην προσπάθεια. Από εκεί που είχαμε τις χείριστες κριτικές,

βλέπουμε τους οίκους να μας αξιολογούν, να δίνουν θάρρος στους επενδυτές, τα επιτόκια να επανέρχονται στα επίπεδα του 2006, οπότε δεν υπήρχε τίποτα αρνητικό».

Εν συνεχεία η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου τόνισε: «Ναι, θα κατέβω με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αν μου γίνει πρόταση»,

«Ήταν προσωπική μου απόφαση την οποία σκέφτηκα πάρα πολύ. Δεν ήθελα οι θυσίες του ελληνικού λαού να πάνε χαμένες. Δεν έχω μιλήσει με τον πρωθυπουργό», ανέφερε η κ. Μεγαλοοικονόμου, ενώ για τη θετική της ψήφο εξήγησε ότι υπήρξαν πάρα πολύ θετικά μέτρα, όπως αυτό για το κτηματολόγιο.

Όσο για τον Βασίλη Λεβέντη, η βουλευτής εξήγησε ότι τον σέβεται και τον εκτιμά, τόνισε δε πως «με την Ένωση Κεντρώων δεν διαφώνησα πολιτικά αλλά με τις επιλογές του διότι έκανε κακό στο κόμμα η επιλογή του να κάνει αντιπρόεδρο της Βουλής τον γιο του. Εκεί ήταν το αποκορύφωμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα