Γιούχτας: Χτυπητές αδυναμίες – Το «κοπέλι» (ο Μηνάς) δεν τραβάει

21:09 3/12/2017 - Πηγή: iApopsi

Βρισκόμαστε στην 12η αγωνιστική και μπορεί ο Γιούχτας να βρίσκεται στην πρώτη θέση, αλλά η βαθμολογία και η παρουσία της ομάδας στο γήπεδο δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική δυναμική του συλλόγου και ούτε μπορεί να αποτελέσει εχέγγυο για την πολυπόθητη άνοδο.

Παρά την πολύτιμη βοήθεια του Σταύρου Αρναουτάκη –η ομάδα έχει γήπεδο Β’ Εθνικής κι όταν τελειώσουν τα έργα μπορεί να γίνουν και αγώνες Super League- την «προστατευτική» διακριτική παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΗ

Νίκου Τζώρτζογλου, ώστε να μην αδικείται η ομάδα –με εξαίρεση τη διαιτησία του αγώνα με τα Μάλλια, που ήταν σε βάρος του Γιούχτα-, ο προπονητής Μινάς Πίτσος δεν έχει δείξει ακόμα ότι έχει τη δυνατότητα να στήσει την ομάδα όπως πρέπει, ώστε να γίνει ευφικτή η άνοδος στη Γ’ Εθνική που είναι ο ευσεβής πόθος όλης της Αρχαναϊκής κοινωνίας.

Με μία μέτρια επίθεση, ένα μέτριο κέντρο και μία άμυνα που «μπάζει» από παντού οι ελπίδες για άνοδο μάλλον θα αποδειχθούν φρούδες. Στο παιχνίδι με τον Ρωμανό η ομάδα κυριολεκτικά περπάταγε και μόνο από τύχη στο τέλος του αγώνα κατάφερε να μείνει ζωντανή και να πάρει το τρίποντο.

Εντοπίζουμε την ευθύνη στον προπονητή Μίνα Πίτσο, γιατί εκείνος ήταν υπέδειξε ποιες μεταγραφές πρέπει να κάνει η ομάδα. Ακόμη κι όταν η διοίκηση έπρεπε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για κάποιες επιλογές του, εκείνος με την επιμονή του τους υποχρέωνε να κάνουν τη μεταγραφή. Έλα όμως που κάποια απ’ τα «κοπέλια» που έφερε βρίσκουν και δεν βρίσκουν τη μπάλα, με συνέπεια η ευθύνη για την απόδοση τους, αλλά και για τα λεφτά που δαπανήθηκαν, να βαραίνουν τον προπονητή και μόνον αυτόν. Ας σημειωθεί επίσης ότι στο στάδιο της επαρκούς προπονητικής αγωγής επί ένα περίπου τρίμηνο η ομάδα δεν έχει κάνει ένα φιλικό αγώνα προετοιμασίας, ώστε προπονητής και διοίκηση να σχηματίσουν γνώμη για το σύνολο του δυναμικού της ομάδας. Επιπλέον το φαινόμενο των συχνών τραυματισμών δείχνει ότι δεν έχει γίνει η δουλειά που πρέπει στον τομέα της φυσικής αγωγής.

Με λίγα λόγια το «κοπέλι» δεν «τραβάει»… Έτσι δεν είναι απίθανο, σύντομα και πολύ πριν είναι αργά, ο Γιούχτας να αρχίσει να ψάχνει για προπονητή.

Keywords
Αναζητήσεις
πιτσος μηνας προπονητης
Τυχαία Θέματα