Απαγόρευση στη μετακίνηση των φιλάθλων ΑΕΚ και Ολυμπιακού

21:53 4/1/2018 - Πηγή: iApopsi

Την οργανωμένη αλλά και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΑΕΚ στο Αγρίνιο και του Ολυμπιακού στη Λάρισα, αποφάσισε ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Αποδεχόμενος τις σχετικές εισηγήσεις – για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας – των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων, αντίστοιχα, Αιτωλίας και

Θεσσαλίας. Αλλά και της ΔΕΑΒ.

Οι σχετικές αποφάσεις, αναφέρουν: «Αποφασίζουμε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΕΚ., κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 06-01-2018 και ώρα 19:30 στο γήπεδο Παναιτωλικού, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Αποφασίζουμε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 7-1-2018 και ώρα 19:30 στο γήπεδο AEL FC ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Keywords
Τυχαία Θέματα