«Κανονιέρης» και τυπικά ο Μαυροπάνος (pics)

20:10 4/1/2018 - Πηγή: iApopsi

Το όνειρο έγινε και επίσημα πραγματικότητα για τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο. Ο 20χρονος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και η μετεγγραφή του ανακοινώθηκε από την Άρσεναλ.

Οι «κανονιέρηδες» δε δημοσιοποίησαν «λεπτομέρειες» της συμφωνίας. Ούτε την ομάδα στην οποία – όπως έχει γνωστοποιήσει ο Αρσέν Βενγκέρ – θα δοθεί δανεικός.

Αλλά αυτό καθόλου δεν μετριάζει τη χαρά του νεαρού κεντρικού αμυντικού. Και μόνο το γεγονός ότι υπέγραψε το συμβόλαιο του, έχοντας δίπλα του τον Αλσατό τεχνικό, αποτελεί ένα ξεχωριστό εφαλτήριο.

Εξίσου χαρούμενοι είναι και στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αφού

– εκτός των άλλων – θα εισπράξουν ένα ποσό περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ. Αλλά και στον Απόλλωνα Σμύρνης, γιατί θα εισπράξει ένα ποσό ως τροφεία.

ΠΑΣ Γιάννινα: «Ζήσε το όνειρο σου Ντίνο»

Λίγο μετά την επισημοποίηση της μετακόμισης του Μαυροπάνου από τα Γιάννενα στο Λονδίνο, ο ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ευχετήρια ανακοίνωση: «Και επίσημα λοιπόν είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την μεταγραφή του Ντίνου Μαυροπάνου από την ομάδα μας, σε μία από τις ιστορικότερες ομάδες παγκοσμίως.

Η Arsenal από σήμερα έκανε δικό της τον δικό μας αμυντικό Ντίνο Μαυροπάνο και πλέον και επίσημα είναι ανακοινώσιμο.

Εμείς θα ευχηθούμε ότι καλύτερο στην λαμπρή πορεία του Ντίνου και θα τον στηρίζουμε πάντοτε, όπως κάναμε και από την αρχή της επαγγελματικής του καριέρας.

Ζήσε το όνειρο σου Ντίνο…».

Keywords
Τυχαία Θέματα