Η BioSolids στο «Voltάρω 2018» (φωτο)

Η εταιρεία παραγωγής εδαφοβελτιωτικών προϊόντων Βiosolids S.A., που δραστηριοποιείται στον χώρο της κομποστοποίησης, συμμετείχε στην «πράσινη» γιορτή της Θεσσαλονίκης «Voltάρω 2018» που διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Χορηγός επικοινωνίας ήταν η Greenagenda.gr.

Με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών στις αρχές της κυκλικής οικονομίας, στελέχη της εταιρείας ενημέρωσαν τους επισκέπτες για

τα οφέλη της κομποστοποίησης.

«Η Βiosolids S.A δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από ένα τέτοιο γεγονός καθώς η δραστηριότητα της είναι άμεσα συνδεδεμένη με την κυκλική οικονομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη», επισήμανε ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου, χημικός της εταιρείας.

Στο stand για το ευρωπαϊκό έργο «Περιφερειακά μοντέλα κυκλικής οικονομίας και βέλτιστες διαθέσιμες τεχνολογίες για βιολογικά ρεύματα» (BIOREGIO) παρουσίασε στους επισκέπτες υλικά που μπορούν να ανακυκλωθούν μέσω της κομποστοποίησης αλλά και τη διαδικασία της ορθής διαχείρισης οργανικών υπολειμμάτων, ενώ ενημέρωσε για τα χρήσιμα προϊόντα της.

H Βiosolids S.A κυκλοφόρησε πρόσφατα το «ORGANIC GROW», ένα αποτελεσματικό εδαφοβελτιωτικό κομπόστ χωρίς χημικά, εμπλουτισμένο με μυκόρριζα, τον ωφέλιμο μύκητα(Trichoderma harzianum).

Keywords
Τυχαία Θέματα