Παράθυρο σε έναν νέο κόσμο

Η επίδραση της τεχνολογίας στην πολιτική, στις εκλογές, στην ασφάλεια, στις πληροφορίες, την οικονομική ανάπτυξη και την γεωστρατηγική. Επίσης, τα ελληνοτουρκικά αλλά και διδάγματα από το παρελθόν για τις «πηγές της σοβιετικής συμπεριφοράς» κ.ά. 20/06/2023 Λουκάς Γ. Κατσώνης Περίληψη:

Κυκλοφορεί ήδη το τεύχος Ιουνίου – Ιουλίου 2023 του Foreign Affairs The Hellenic Edition, με κεντρικό

ζήτημα την επίδραση της τεχνολογίας σε όλο και περισσότερες πτυχές της ζωής των εθνών. Στις πάνω από 180 σελίδες του, υπάρχουν αναλύσεις για την τεχνητή νοημοσύνη στις εκλογικές διαδικασίες και την πολιτική, για τον πόλεμο πληροφοριών γύρω από την Ουκρανία, για το τι πρέπει να κάνει η Δύση και η Ελλάδα για το διάστημα και την επιστήμη και τεχνολογία, για τους εξοπλισμούς στο νέο ρωσικό στρατιωτικό δόγμα. Επίσης, για το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων μετά τη νίκη Ερντογάν αλλά και το σημαίνον άρθρο του George Kennan για τις «πηγές της σοβιετικής συμπεριφοράς» του 1947 που περιέχει διδάγματα και για το σήμερα.

Κυκλοφορεί στα κεντρικά περίπτερα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης το τεύχος Ιουνίου – Ιουλίου 2023 του Foreign Affairs The Hellenic Edition, με κεντρικό ζήτημα την τεχνολογία και πώς επιδρά στις πολιτικές των εθνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα