Υποψήφιοι με τον συνδυασμό του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου Χρ. Κυριακόπουλος και Χρ. Αναστασόπουλος

Δύο νέες υποψηφιότητες για την παράταξη Το Μαρούσι Ψηλά. Ο δήμαρχος υποδέχθηκε τους δύο νέους υποψηφίους αναφέροντας:

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου καλωσορίζει στην ομάδα του Συνδυασμού «Το Μαρούσι Ψηλά!» τον Ιατρό Ορθοπαιδικό Χειρουργό Διευθυντή Ε.Σ.Υ. Νοσοκομείου ΚΑΤ, Χρήστο Κυριακόπουλο και δηλώνει:

«Ο Χρήστος Κυριακόπουλος είναι ένας καταξιωμένος επιστήμονας, ένας Μαρουσιώτης Ιατρός, με διακρίσεις και πολυετή προσφορά στη Δημόσια Υγεία και στις πιο μάχιμες θέσεις. Συμπορεύεται

μαζί μας με κοινό στόχο που είναι το σύνθημά μας, «Το Μαρούσι Ψηλά!».

Ο συνδυασμός μας εμπλουτίζεται από ανθρώπους με γνώση, εμπειρία, υψηλή επιστημονική κατάρτιση και αγάπη για προσφορά στους συμπολίτες μας και το Μαρούσι».

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου καλωσορίζει στην ομάδα του Συνδυασμού «Το Μαρούσι Ψηλά!» τον ασφαλιστικό σύμβουλο Χρήστο Αναστασόπουλο και δηλώνει:

«Η Χρήστος Αναστασόπουλος Μαρουσιώτης καταξιωμένος επαγγελματίας, συμπορεύεται στον κοινό μας στόχο που είναι και το σύνθημά μας “Το Μαρούσι Ψηλά!”. Ο συνδυασμός μας πλαισιώνεται από ανθρώπους της αγοράς που παρέχουν σημαντικές υπηρεσίες στους συμπολίτες μας και ταυτόχρονα έχουν σύγχρονες ιδέες για το μέλλον της πόλης μας».

The post Υποψήφιοι με τον συνδυασμό του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου Χρ. Κυριακόπουλος και Χρ. Αναστασόπουλος appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα