Υποψήφια στο πλευρό της Μ. Σταυράκη Πατούλη η Ν. Σοκορέλη στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με την υποψηφιότητα της Μαρίνας Σταυράκη Πατούλη, στη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης συντάσσεται η Νότα Σοκορέλη, εν ενεργεία δημοτική σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Με αφορμή τη συστράτευση της Νότας Σοκορέλη, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, δήλωσε:

«Η δήλωση στήριξης της Νότας Σοκορέλη στο πρόσωπό μου και η εμπιστοσύνη της είναι ιδιαίτερα τιμητική

για εμένα. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και την εμπειρία μας με τη Νότα, μια γυναίκα δυναμική, ικανή και καταξιωμένη στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Με πολυετή ενασχόληση με τα κοινά, και από όποια θέση υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση, από το 2010 μέχρι σήμερα, έχει αφήσει το θετικό της αποτύπωμα. Έχει ξεχωρίσει για το ήθος, την υπευθυνότητα, την εργατικότητά της. Η αγάπη της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και στην πόλη όπου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, τη Λυκόβρυση, αποτελεί κίνητρο και κινητήριος δύναμή της. Άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες κατά τη διάρκεια της αυτοδιοικητικής της πορείας έχει ασχοληθεί με την προάσπιση της ισότητας των φύλων, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων, την προστασία του περιβάλλοντος. Μαζί θα διεκδικήσουμε τη Δημοτική Αρχή και θα εργαστούμε για το κοινό όραμά μας για έναν Δήμο σύγχρονο, ισχυρό, αλληλέγγυο με μια δυναμική Δημοτική Αρχή δίπλα στον πολίτη».

H Νότα Σοκορέλη, δήλωσε: «Με πνεύμα ενότητας, αλληλεγγύης και προόδου συντάσσομαι με τη Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, για να κάνουμε πράξη όλα όσα οραματιζόμαστε για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Από το 2010, από όποια θέση ευθύνης ανέλαβα, διαχειρίστηκα με απόλυτη διαφάνεια και με σεβασμό τα θέματα της πόλης που αγαπώ, τη Λυκόβρυση. Ως γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού προσέφερα με όλες μου τις δυνάμεις για την υλοποίηση των στόχων και του έργου αρμοδιότητάς μου. Σε πνεύμα ενότητας, και με σεβασμό στις προηγούμενες διοικήσεις, ενώνω τις δυνάμεις μου με τη Μαρίνα, για έναν Δήμο όπως αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας».

Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

The post Υποψήφια στο πλευρό της Μ. Σταυράκη Πατούλη η Ν. Σοκορέλη στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υποψήφια, Σταυράκη Πατούλη, Σοκορέλη, Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης,ypopsifia, stavraki patouli, sokoreli, dimo lykovrysis – pefkis