Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πολύ χρήσιμη, τόσο για τους μαθητές και τους γονείς, όσο και για τους εκπαιδευτικούς, ανοικτή εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού, με θέμα «Ημέρα Σταδιοδρομίας» που διοργάνωσε το φροντιστήριο Άλφα, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης.

Μετά το θερμό καλωσόρισμα των παρισταμένων στον φιλόξενο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Καρλαύτης συνεχάρη και ευχαρίστησε προσωπικά,

αλλά και εκ μέρους της δημοτικής Αρχής, το φροντιστήριο για τις υπηρεσίες που προσφέρει, αφενός, «ως φροντιστηριακή μονάδα που επί πολλά χρόνια παρέχει τη δυνατότητα στους μαθητές της πόλης μας να προετοιμασθούν κατάλληλα για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και αφετέρου για τη σημερινή εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού, που συμβάλει ώστε, τα παιδιά να μπορέσουν να επιλέξουν την πανεπιστημιακή σχολή που τους ταιριάζει καλύτερα, που θα είναι και το επάγγελμα που θα ακολουθήσουν στη συνέχεια».

Εκ μέρους της διεύθυνσης του φροντιστηρίου, ο κ. Σωτήρης Σπυρέτος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και ιδιαίτερα τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη για την υποστήριξή τους στην εκδήλωση, υπογραμμίζοντας ότι η διεύθυνση του φροντιστηρίου θα συνεχίσει να στηρίζει το πρόγραμμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, προσφέροντας υποτροφίες σε μαθητές που οι οικογένειες τους έχουν οικονομική ανάγκη. Τόνισε, επίσης, ότι το φροντιστήριο θα συνεχίσει να είναι κοντά στους εφήβους με εκδηλώσεις που προάγουν τη γνώση και προετοιμάζουν τους αυριανούς ενήλικες.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ειδικοί επιστήμονες ανέπτυξαν το θέμα του επαγγελματικού προσανατολισμού -στοχοθεσία, διαχείριση χρόνου- και ακολούθως έγινε ανάλυση για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

The post Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα