Με όμορφες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Θεατρική Παιδαγωγία»

Με τις εντυπώσεις των μαθητών και των καθηγητών τους για την εμπειρία από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα «Θεατρική Παιδαγωγία» που εισήγαγε για πρώτη φορά ο Δήμος Αμαρουσίου σε Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης, έπεσε η αυλαία του προγράμματος. Τους καθηγητές και τους μαθητές που έλαβαν μέρος συνεχάρησαν οι εκπρόσωποι του Δήμου στη διάρκεια της τελετής λήξης που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο, μεταφέροντας τη βούληση του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, η θεατρική αγωγή στα σχολεία

της πόλης να συνεχιστεί.

Εν μέσω ατμόσφαιρας ενθουσιασμού, χαιρετίζοντας τους παριστάμενους μαθητές, γονείς, καθηγητές που είχαν κατακλύσει την αίθουσα, ο αντιδήμαρχος και αναπληρωτής δημάρχου Σπύρος Σταθούλης, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στην τελετή και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη απήχηση που είχε το πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, τόνισε: «Το θεατρικό ταξίδι που μας ετοιμάσατε ολοκληρώνεται με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Συγχαίρουμε όλους τους συντελεστές που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του Δήμου και συνεργάστηκαν τόσο αποτελεσματικά ώστε να απολαύσουμε όλοι ένα ξεχωριστό θέαμα».

Απονέμοντας τις βεβαιώσεις συμμετοχής στους καθηγητές των σχολείων που έλαβαν μέρος στο σεμινάριο και στη θεατρική διαδικασία, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Δημήτρης Καρλαύτης, και ο πρόεδρος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ευχαρίστησαν για την πολύ καλή συνεργασία και το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Με τη σειρά τους οι καθηγητές διατύπωσαν τις ευχαριστίες τους προς τον Δήμο και τη Διεύθυνση Αθλητισμού & Πολιτισμού για το πρωτότυπο αυτό πρόγραμμα που βιωματικά μύησε τους μαθητές στην τέχνη του θεάτρου και στη μαγεία του.

Οι μαθητές, λαμβάνοντας τον λόγο, κατέθεσαν τις δικές τους εμπειρίες και εντυπώσεις μεταφέροντας, παράλληλα, τον ενθουσιασμό με τον οποίον συμμετείχαν σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής των παραστάσεών τους.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με ενθύμια από το θεατρικό ταξίδι, και αναμνηστικές φωτογραφίες ανά σχολική θεατρική ομάδα.

Τον «επίλογο» του προγράμματος θα «γράψει» ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης σε συνάντηση που θα έχει με τα παιδιά και τους καθηγητές για να τους συγχαρεί προσωπικά.

The post Με όμορφες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Θεατρική Παιδαγωγία» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα