«Υπήρχε λόγος» – Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 54χρονος για τη συζυγοκτονία στη Νέα Αλικαρνασσό

Μετανιωμένος δήλωσε ο 54χρονος που δολοφόνησε τη σύζυγό του στη Νέα Αλικαρνασσό, ενώ σύμφωνα με τη δικηγόρο του «υπήρχε λόγος» για το έγκλημα!

Σύμφωνα με το STAR, ο 54χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι «έφτασε στο αμήν» με τη σύζυγό του και χαρακτήρισε ανακριβή τα όσα ισχυρίστηκαν γείτονες περί συχνών καβγάδων και άσκηση βίας σε βάρος της 33χρονης.

«Πραγματικά είναι συντετριμμένος και συγκλονισμένος από την τροπή

που πήραν τα πράγματα επειδή εκείνος διαπίστωσε την εξωσυζυγική δραστηριότητα της θανούσης. Δυστυχώς αυτό δεν είναι μια λογική σκέψη, ο άνθρωπος αυτός έχασε τον έλεγχο του εαυτού του και των συνθηκών και ενήργησε κατ’ αυτό τον τρόπο, αφαιρώντας τη ζωή της», είπε η δικηγόρος του 54χρονου, Αλεξάνδρα Σπανάκη, στο STAR.

«Πλέον μπαίνει στη διαδικασία να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει και ζητά συγγνώμη και θα ήθελε πολύ να γυρίσει τον χρόνο πίσω. Ήταν ένας άνθρωπος ήσυχος, που αγαπούσε τη σύζυγό του και το παιδί του», ανέφερε η κυρία Σπανάκη.

«Υπήρξε λόγος που εξέγειρε το θυμικό του ανθρώπου αυτού», ισχυρίστηκε η δικηγόρος.

Ο 54χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

«Λέει ότι τον απατούσε. Εγώ είχα να πάω σπίτι τους ενάμιση με δύο χρόνια. Δεν είχαμε καλές σχέσεις με τον γιο μου, ήθελε συνέχεια να του δίνω λεφτά. Δεν τον έχω δει ακόμα, είναι φυλακή. Για όλον τον κόσμο ήταν καλό παιδί, χαρούμενο παιδί. Υποχρέωσή μου είναι να πάω να τον δω στη φυλακή, δεν περίμενα ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο. Δεν έχει σκοτώσει ούτε κοτόπουλο» είπε στο STAR ο πατέρας του 54χρονου.

«Έδερνε τη γυναίκα του στη μέση του δρόμου»

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι οργισμένοι με τη συζυγοκτονία και υποστηρίζουν ότι η 33χρονη ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

«Το ζευγάρι, ειδικά στα πρώτα χρόνια του γάμου του, είχε πολλούς καυγάδες. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 54χρονος είχε δείρει τη γυναίκα του ακόμα και στη μέση του δρόμου με τους γείτονες να τους χωρίζουν», ισχυρίστηκε γειτόνισσα του ζευγαριού στο cretapost.gr.

«Σε κάποιες περιπτώσεις είχε κληθεί η αστυνομία, καθώς ο 54χρονος έδερνε συστηματικά τη γυναίκα του, ωστόσο δεν γινόταν ποτέ τίποτε μόνο κάποιες παρατηρήσεις», ανέφερε γείτονας του ζευγαριού, ενώ μία άλλη κάτοικος τόνισε πως ο δράστης «από μικρός ζήλευε όποιον είχε περισσότερα από εκείνον. Μάλιστα, για τη γυναίκα του έλεγε ότι δίπλα του έχει ένα μανεκέν και την ζηλεύει πολύ».

Το ζευγάρι είχε χωρίσει για κάποιο χρονικό διάστημα, ωστόσο αποφάσισαν να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους.

«Πήρε τα πράγματά της και πήγε στους δικούς της να μείνει. Ο 54χρονος όμως μετά από λίγο καιρό πήγε και την βρήκε πείθοντάς την να επιστρέψει στο σπίτι τους. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα υπήρξε τέτοια εξέλιξη στο ζευγάρι αν και είχα ακούσει -ποτέ δεν το είχα δει- ότι ο 54χρονος κακομεταχειριζόταν την 33χρονη. Εκείνο το βράδυ, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, άκουσα δύο μπουμ. Δεν ήξερα τι ήταν. Στη συνέχεια άκουσα φασαρία, αλλά δεν βγήκα έξω να δω τι συμβαίνει», επεσήμανε η κουμπάρα του ζευγαριού.

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος Κ.Λ. πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε την 33χρονη σύζυγό του Α.Α. και μητέρα του παιδιού του, μόλις επέστρεψαν σπίτι τους από έξοδο τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το ζευγάρι είχε πάει σε ουζερί που διατηρεί ο ξάδερφος του 54χρονου και μόλις επέστρεψε σπίτι καβγάδισε έντονα. Ο 54χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τη σύζυγό του, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή. Μάλιστα, το περιστατικό -πιθανότατα- συνέβη ενώ το 4χρονο παιδί τους, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, βρισκόταν μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η κουμπάρα του ζευγαριού, μετά τη δολοφονία ο 54χρονος είπε ότι θα πάει το 4χρονο παιδί του βόλτα και θα παραδοθεί στην αστυνομία. «Απ’ αυτά που έμαθα, η αδερφή του 54χρονου που μένει πάνω από το σπίτι του ζευγαριού άκουσε το πρώτο μπουμ και κατέβηκε κάτω. Στο δεύτερο μπουμ είχε μπει μέσα στο σπίτι. Αντίκρισε την κοπέλα νεκρή. Αυτός πήρε το παιδί και είπε στη γειτονιά: “Πάω το παιδί μου μία τελευταία βόλτα και επιστρέφω για να παραδοθώ”».

Πηγή: reader.gr

The post «Υπήρχε λόγος» – Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 54χρονος για τη συζυγοκτονία στη Νέα Αλικαρνασσό appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα