Περισσότεροι από 1.000 αθλητές στον 1ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου στο Χαλάνδρι

Με μεγάλη επιτυχία, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου 2019 ο 1ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου που διοργάνωσαν ο Δήμος Χαλανδρίου και ο Αθλητικός Όμιλος «Κάλλιστος».

Άνθρωποι κάθε ηλικίας –περισσότεροι από 1.000- έδωσαν παρά τη βροχή, δυναμικό «παρών» στο δρομικό γεγονός, δίνοντας άλλο χρώμα στην πόλη και στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης και αισιοδοξίας, καθώς η διοργάνωση προώθησε τη συγκέντρωση τροφίμων για το Ίδρυμα Γεωργίου & Αικατερίνης Χατζηκώνστα.

Οι δρομείς του αγώνα των 5,9 χλμ.

και οι περιπατητές της διαδρομής των 2,3 χλμ. –ήταν πολλοί και αυτοί που συμμετείχαν χωρίς αριθμό- διέσχισαν κεντρικούς δρόμους και πεζοδρόμους της πόλης, τμήμα της παραρεμάτιας ζώνης και της Ρεματιάς μεταφέροντας το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων και μαζί την προσδοκία να γίνουν πραγματικότητα οι ευχές όλων για μια καλύτερη χρονιά.

Η διέλευση τουαγώνα μέσα από τη Ρεματιά έχει ιδιαίτερο συμβολισμό, δεδομένου ότι η Ρεματιάαποτελεί ένα τοπόσημο εξαιρετικής ομορφιάς, ένα σημείο αναφοράς για την πόλητου Χαλανδρίου.

«Ο 1ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου στέφθηκε αναμφίβολα με μεγάλη οργανωτική επιτυχία σε βαθμό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ένας καινούριος θεσμός γεννήθηκε στο Χαλάνδρι» σημείωσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Εξυπηρέτησης Πολιτών, Χάρης Μαυρουδής.

«Ήταν εντυπωσιακή η συμμετοχή του κόσμου, η χαρά και το κέφι με το οποίο προσήλθαν άνθρωποι κάθε ηλικίας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσφορά των εθελοντών, που αξίζει να σημειωθεί ότι δεν προέρχονταν μόνο από το Χαλάνδρι, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τη συνδρομή τους», πρόσθεσε ο κ. Μαυρουδής.

Εκτός από τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού, παρέστησαν και χειροκρότησαν θερμά τους συμμετέχοντες ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Διοικητικών Υπηρεσιών, Σέργιος Γκάκας, ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης – Διαχείρισης Απορριμμάτων, Κώστας Γερολυμάτος, η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Έλενα Χριστούλη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεράσιμος Λυμπεράτος -ο οποίος συμμετείχε και στη διαδρομή των περιπατητών- στελέχη της σημερινής διοίκησης, ο επικεφαλής της παράταξης Μένω στο Χαλάνδρι, Νίκος Πράσσος, και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Οι νικητές

Νικητής του αγώνα των 5,9 χλμ. αναδείχτηκε ο Ηλίας Σαγκριώτης. Τη 2η θέση κατέλαβε ο Γιώργος Μυζάλης και την 3η ο Δημήτρης Πετικίδης.

Μεταξύ των γυναικών, στην 1η θέση τερμάτισε η Άννα-Μαρία Τσαπαλή, στη 2η θέση η Φωτεινή Δαγκλή-Παγκότο και στην 3η η Αντωνία Τσαπαλή.

Μετά μουσικής…

Η Φιλαρμονική τουΔήμου Χαλανδρίου με τις όμορφες χριστουγεννιάτικες μελωδίες της σηματοδότησετην έναρξη του 1ου Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου ενώ στη λήξη του, το συγκρότημα BaboKoro υποδέχτηκε τους δρομείς με μουσικές των Βαλκανίων και της Μεσογείου.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι αλλά και οι συμμετέχοντες, μετά το πέρας του αγώνα, είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν κεράσματα και ζεστό κρασί που πρόσφερε το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού.

Οι διοργανωτές εκφράζουν θερμές ευχαριστίες σε όλες τις εθελοντικές οργανώσεις που συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση. Συμμετείχαν οι: Εθελοντές Σαμαρείτες Ερυθρού Σταυρού, Νοσηλεύτριες Ερυθρού Σταυρού, Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών, Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος, Σύλλογος Προστασίας Ρεματιάς, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Εθελοντές Αγώνα. Και βέβαια στους χορηγούς της εκδήλωσης: «Cosmossport», Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών, σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», «Chillbox frozen yogurt» και ζαχαροπλαστεία «Γκέκας».

The post Περισσότεροι από 1.000 αθλητές στον 1ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου στο Χαλάνδρι appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα