Πρόγραμμα ΚΑΠΗ Δήμου Βριλησσίων για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο

Το πρόγραμμα των ΚΑΠΗ της πόλης για τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο γνωστοποιεί ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα

Η πρόεδρος ΟΚΠΑΔΒ, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας Δήμου Βριλησσίων Β. Αρσένη-Λάμπρου δηλώνει σχετικά:

«Αγαπητά μας μέλη, μετά από 2,5 χρόνια επετράπη τελευταία η επέκταση κάποιων δραστηριοτήτων για τη Λέσχη Φιλίας μας (ΚΑΠΗ). Με μεγάλη μας χαρά τόσο η διοίκηση του ΟΚΠΑΔΒ όσο και το

προσωπικό σας καλωσορίζουμε και ευχόμαστε σιγά – σιγά και με ασφάλεια πρωτίστως, να συνεχίσουμε από κει ακριβώς που σταματήσαμε λόγω covid-19, τις όμορφες στιγμές της καθημερινότητας μας. Προς το παρών δεν μας επιτρέπεται ακόμα λόγω covid-19 η καθημερινή προσέλευση στον χώρο του ΚΑΠΗ, μπορούμεόμως να προγραμματίσουμε, κάποιες εκδρομές, περιπάτους κ.λπ., εστιάζοντας παράλληλα και στις πολιτιστικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις μας. Όλα θα πάνε καλύτερα με υπομονή, κατανόηση και το κέφι που πάντα το ΚΑΠΗ μας διαθέτει στον μέγιστο βαθμό. Για όλους εμάς η τρίτη ηλικία είναι μια περίοδος εξίσου δημιουργική, παραγωγική και δυναμική στη ζωή των ανθρώπων.Ακριβώς με αυτό το πνεύμα ο Δήμος μας προβλέπει όπως πάντα δομές και δράσεις υποστήριξης φροντίδας, ενδυνάμωσης καιτόνωσης της αυτοπεποίθησης καθώς και ενίσχυσης του αισθήματος ανεξαρτησίας, αυτάρκειας, προσφοράς και κοινωνικής συμμετοχής.Το ΚΑΠΗ, στοχεύουμε να λειτουργήσει όπως πριν την πανδημία, δίνοντας την ευκαιρία στους ανθρώπους της μεγαλύτερης ηλικίας να μην επιτρέψουν στον εαυτό τους να αποσυρθούν από τη ζωή, να παραμείνουν ενεργοί, δραστήριοι και δυνατοί. Μαζί θα τα καταφέρουμε να πάρουμε τη ζωή μας πίσω, αυτή που μας στέρησε η πανδημία».

The post Πρόγραμμα ΚΑΠΗ Δήμου Βριλησσίων για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα