Ξ. Μανιατογιάννης προς Λ. Κεφαλογιάννη: Όταν βλέπεις το καθήκον σου ως ευκαιρία για ρουσφέτι στον δήμαρχο, τότε κάθε άλλη εξήγηση περισσεύει…

Με οξύ τρόπο απαντά το γραφείο Τύπου του δημάρχου Βριλησσίων Ξένου Μανιατογιάννη στην ανακοίνωση της αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκίας Κεφαλογιάννη, η οποία υποστήριξε ότι δεν ζητήθηκε ποτέ από τον Δήμο Βριλησσίων η συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής σε μηχανήματα κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

«Κορυφαία στελέχη της Περιφέρειας Αττικής, συναρμόδια μάλιστα για την Πολιτική Προστασία της πρωτεύουσας της χώρας, σε μια απαράδεκτη προσπάθεια εκ των υστέρων απόσεισης των ευθυνών τους για

τη διατήρηση με μέσα του φορέα τους των λεωφόρων και υπερτοπικών οδών και των δημόσιων δομών υγείας της αποκλειστικής αρμοδιότητάς τους στην περιοχής μας, δείχνουν να αντιλαμβάνονται την υποχρέωσή τους προς την κοινωνία και την Πολιτεία, για άρτια και υπεύθυνη εκτέλεση των καθηκόντων τους σε συνθήκες διακινδύνευσης από έντονα καιρικά φαινόμενα, ως ρουσφέτι, που δρομολογούν μετά από αίτηση κάθε δημάρχου» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην εκτενή απάντησή του ο Δήμος για να προσθέσει:

«Τα στελέχη της Περιφέρειας, μάλλον ευρισκόμενα ακόμα σε… βέρτιγκο, φαίνεται ότι ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι ο Δήμος Βριλησσίων δεν ζήτησε βοήθεια για το δικό του έργο, αλλά για την ανάληψη των ευθυνών αποχιονισμού που αντιστοιχούν στην ίδια την Περιφέρεια Αττικής στην περιοχή μας, ώστε ο Δήμος μας να καταφέρει, με τις δικές του δυνάμεις και των εξωτερικών συνεργατών του, να επιχειρήσει γρηγορότερα τους αναγκαίους αποχιονισμούς στο εσωτερικό του οδικό δίκτυο. Κάποιοι προφανώς συγχέουν σκοπίμως ή από πλήρη άγνοια (δεν ξέρουμε τι είναι χειρότερο από τα δύο) το θεσμικό χρέος τους προς την κοινωνία, με τις πολιτικές εξυπηρετήσεις της προσωπικής τηλεφωνικής ατζέντας τους. Μην καταλαβαίνοντας, ή αδιαφορώντας πλήρως, για το ότι τα ζητήματα αντιμετώπισης καιρικών κρίσεων και φυσικών καταστροφών που προκαλούνται από αυτές αφορούν ανθρώπινες ζωές!».

«Εάν η στάση των αρμοδίων στελεχών της Περιφέρειας είναι θέμα απίστευτης προχειρότητας ή ρεβανσισμού προς τον Δήμο Βριλησσίων είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει ιδιαίτερα τον ίδιο τον περιφερειάρχη Αττικής, στον βαθμό που διατηρεί ακόμα τέτοιες ευαισθησίες, και φυσικά, σε τελευταία ανάλυση και κατά μείζονα λόγο, τους πολίτες» συνεχίζει στην ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του δημάρχου και καταλήγει:

«Εμείς θα συνεχίσουμε ακομμάτιστα και αυτοδιοικητικά την προσπάθειά μας για ανάπτυξη και πρόοδο στα Βριλήσσια και ευρύτερα στον τόπο μας. Διότι οι αρχές μας είναι αδιαπραγμάτευτες και η πορεία μας έχει διαφάνεια, διάρκεια και συνέπεια. Κάθε στιγμή, αλλά και στο τέλος της ημέρας, όλοι κρινόμαστε και αξιολογούμαστε τελικά για τον λόγο και τις πράξεις μας (και φυσικά και για τις μη… πράξεις μας) από τους πολίτες».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του δημάρχου

The post Ξ. Μανιατογιάννης προς Λ. Κεφαλογιάννη: Όταν βλέπεις το καθήκον σου ως ευκαιρία για ρουσφέτι στον δήμαρχο, τότε κάθε άλλη εξήγηση περισσεύει…  appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μανιατογιάννης, Κεφαλογιάννη, Όταν,maniatogiannis, kefalogianni, otan