Τοπικά μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας στην πλατεία Άη Γιάννη – Θα παραμένει κλειστή από τις 9 το βράδυ έως τις 6 το πρωί

Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του «Ε» ότι υπήρχε περίπτωση να ληφθούν αυστηρά τοπικά μέτρα μετά τα χθεσινοβραδινά (6/5) έκτροπα στην πλατεία Άη Γιάννη, στην Αγία Παρασκευή.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, πριν από λίγα λεπτά, στο πλαίσιο της καθημερινής ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού, ανακοίνωσε ότι οι δρόμοι γύρω από την πλατεία θα παραμένουν κλειστοί από τις 9 το βράδυ μέχρι τις έξι το πρωί, μέχρι νεωτέρας.

Ειδικότερα ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε:

«Η εικόνα των νέων στην Αγία Παρασκευή

χθες βράδυ δεν παραπέμπει σε εικόνα πολιτών που θέλουν να χαλαρώσουν, αλλά σε κάποιους δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης και αδιαφορούν για τις ευθύνες τους απέναντι στους ευπαθείς.

»Τη Δευτέρα αγνόησαν τους αστυνομικούς και χθες πετροβόλησαν τους ελεγκτικούς μηχανισμούς. Έτσι, προχωράμε σε λήψη μέτρων τοπικού χαρακτήρα. Ισχυρές δυνάμεις την αστυνομίας βρίσκονται ήδη εδώ και λίγα λεπτά στην Αγία Παρασκευή. Η πλατεία Αγία Ιωάννου θα παραμένει καθημερινά κλειστή από τις 9 το βράδυ ως τις 6 το πρωί».

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, σχολιάζοντας στο Δημοτικό Συμβούλιο, που βρίσκεται σε εξέλιξη, την απαγόρευση, τη χαρακτήρισε ως «πολύ ευχάριστο γεγονός», καθώς -όπως είπε- μετά τις 9 το βράδυ την πλατεία «χαίρονται οι παράνομοι».

Ήδη, στην πλατεία έχουν αναπτυχθεί δυνάμεις της Αστυνομίας για να επιβάλλουν το μέτρο.

The post Τοπικά μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας στην πλατεία Άη Γιάννη – Θα παραμένει κλειστή από τις 9 το βράδυ έως τις 6 το πρωί appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα