Τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου συνεχάρη η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Κοντά στα μέλη του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου βρέθηκε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, στηρίζοντας τη φιλανθρωπική τους πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων της πόλης που επωφελούνται του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου.

Η κ. Πατούλη έδωσε τα συγχαρητήριά της στην πρόεδρο του Συλλόγου, Δήμητρα Τσουκλείδου, για

τη διάθεση κοινωνικής προσφοράς και αγάπης προς τους συμπολίτες μας, αλλά και την ενεργό δραστηριοποίηση του Συλλόγου σε ζητήματα πρώτης γραμμής που απασχολούν την κοινωνία της πόλης.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στη φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αμαρουσίου, η κ. Πατούλη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι σύλλογοι ως ενεργοί φορείς μιας τοπικής κοινωνίας μπορούν να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη θωράκιση της κοινωνικής συνοχής σε εποχές κρίσης, μέσα από ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες όπως αυτή που σταθερά κάθε χρόνο αναλαμβάνει ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου. Τόσο στην πρόεδρο όσο και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών για τους συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται, αξίζουν συγχαρητήρια. Ενόψει και των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων η ανάγκη για θαλπωρή και αγάπη γίνονται ακόμα πιο έντονη. Ευχή μας είναι το παράδειγμά του Συλλόγου Αμαρουσίου να βρει και άλλους μιμητές με στόχο κάθε συνάνθρωπός μας να είναι σε θέση να βιώσει όμορφες γιορτινές στιγμές».

The post Τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου συνεχάρη η Μ. Πατούλη-Σταυράκη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα