Θέμα παιδικών χαρών στη Νέα Ιωνία θέτει προς το Δημοτικό Συμβούλιο η Λαϊκή Συσπείρωση

Το θέμα της αποκατάστασης της παιδικής χαράς στην πλατεία Ελευθερίας, αλλά και των υπολοίπων δημοτικών χαρών και πλατειών που παραμένουν εκτός λειτουργίας στη Νέα Ιωνία ζητεί να τεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο η Λαϊκή Συσπείρωση.

Αφορμή για το αίτημά της το γεγονός ότι, όπως υποστηρίζει, έλαβε γνώση επιστολής για το θέμα της παιδικής χαράς στην πλατεία Ελευθερίας, που υπογράφουν 266 κάτοικοι, η οποία ωστόσο δεν έφθασε ποτέ για συζήτηση

στο Δημοτικό Συμβούλιο, παρά το γεγονός ότι οι ενδιαφερόμενοι είχαν ακολουθήσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Πλέον, η παράταξη προτείνει την εισαγωγή του θέματος στο Σώμα, με την εξής εισήγηση: «Η ΛΑΪΚΗ  ΣΥΠΕΙΡΩΣΗ καταθέτει την παρακάτω επιστολή και το κείμενο υπογραφών για την άμεση αποκατάσταση της παιδικής χαράς στην πλατεία Ελευθερίας και ζητά να παρθεί απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο Ν. Ιωνίας το αίτημα των γονέων που συνυπογράφουν το συγκεκριμένο κείμενο με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, δεσμεύοντας τη δημοτική αρχή για την εκτέλεση της απόφασης».

Η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Ιωνίας για τις παιδικές χαρέςΛήψη

The post Θέμα παιδικών χαρών στη Νέα Ιωνία θέτει προς το Δημοτικό Συμβούλιο η Λαϊκή Συσπείρωση appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα