Ταμπλέτες για εξ αποστάσεως εκπαίδευση εξασφάλισε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης για μαθητές που τις είχαν ανάγκη

«Θέλοντας να σταθούμε στο πλευρό μαθητών του Δήμου μας», όπως σημειώνει ο αντιδήμαρχος Πεύκης, Παναγιώτης Ιωάννου, ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης πρόσφερε tablets σε παιδιά που θέλουν να συμμετέχουν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση αλλά οι οικογένειές τους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν.

Ειδικότερα, όπως σημειώνει ο κ. Ιωάννου, με αφορμή πάλι την 1η επιχειρηματική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 24/2/20, ο Δήμος, με τη βοήθεια γνωστού επιχειρηματία, εξασφάλισε την Πέμπτη 23/4 από

τον ιδιοκτήτη της μεγάλης ελληνικής εταιρείας «ΠΛΑΙΣΙΟ», Κώστα Γεράρδο, εξοπλισμό για τους συγκεκριμένους μαθητές,σύμφωνα με αιτήματα που έλαβε από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε να καλύψουμε όλη τη ζήτηση για να είναι όλα τα παιδιά κατάλληλα εξοπλισμένα ώστε να ανταποκριθούν στον απαιτούμενο τρόπο διδασκαλίας λόγω της πανδημίας» τονίζει ο αντιδήμαρχος.

Επίσης, εκφράζει ευχαριστίες προς όλους τους ανθρώπους του Δήμου «που δεν έχουν σταματήσει να δουλεύουν και φρόντισαν, με κατάλληλη προετοιμασία, να εξασφαλίσουν να γίνει η συνάντηση παράδοσης και παραλαβής στα 6 Δημοτικά Σχολεία με ασφάλεια, στον εξωτερικό χώρο του δημοτικού καταστήματος Λυκόβρυσης».

Με τη συνεργασία των αντιδημάρχων Περιβάλλοντος, κ. Μπόλλα και Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Κοκορόσκου,  όλοι οι συνεργάτες τους, με τις κατάλληλες οδηγίες, «κατάφεραν να δώσουν στο δημοτικό κατάστημα της Λυκόβρυσης την αίγλη που του αξίζει, τόσο στους εσωτερικούς χώρους, όσο και στους εξωτερικούς» σχολιάζει ο κ. Ιωάννου και προσθέτει:

«Με καλή συνεργασία, συνεχίζουμε γιατί οι ανάγκες για στήριξη σε συνανθρώπους μας είναι τεράστιες και είναι υποχρέωσή μας να είμαστε δίπλα τους».

The post Ταμπλέτες για εξ αποστάσεως εκπαίδευση εξασφάλισε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης για μαθητές που τις είχαν ανάγκη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα