Διαρροή λαδιών σε κεντρικούς δρόμους της Ν. Πεντέλης – Άμεση επέμβαση του Δήμου και του ΣΠΑΠ

Διαρροή λαδιών από όχημα σημειώθηκε τις πρώτες απογευματινές ώρες της Πέμπτης 23 Απριλίου σε κεντρικούς δρόμους της Νέας Πεντέλης, επί των οδών 25ης Μαρτίου και Ηρώων Πολυτεχνείου, όπως ενημερώνει ο Δήμος.

Στο σημείο, επενέβησαν συνεργεία του Δήμου, με μηχανήματα τα οποία έκαναν ρίψεις χώματος, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα, ενώ έσπευσαν και οχήματα και εργαζόμενοι της καθαριότητας, καθώς επίσης εργαζόμενοι και εθελοντές του ΣΠΑΠ, οι οποίοι βοήθησαν

στην ταχεία αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Πλην των παραπάνω, κινητοποιήθηκαν το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης, ενώ ειδοποιήθηκαν η Τροχαία Κηφισιάς και Αγίας Παρασκευής, ώστε να μεριμνήσουν για τη διευθέτηση της κυκλοφορίας.

Παρόντες στο συμβάν ήταν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, η Αντιδήμαρχος της Δ.Κ. Νέας Πεντέλης, Άρτεμις Αργύρη, ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης, πρόεδρος του ΣΠΑΠ και της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος και η τοπική σύμβουλος Πεντέλης Μαρία Κοσμερίδου.

The post Διαρροή λαδιών σε κεντρικούς δρόμους της Ν. Πεντέλης – Άμεση επέμβαση του Δήμου και του ΣΠΑΠ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα