Τα Πευκάκια Αγίας Παρασκευής επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης συνεχίζουν τις επισκέψεις τους στις γειτονιές της πόλης, που έχουν ως στόχο να παρουσιάσουν τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης για την καθημερινότητα των πολιτών.

Το απόγευμα της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής του συνδυασμού Γ. Μυλωνάκης συναντήθηκε με πολίτες της περιοχής των Πευκακίων στο URBAN Cafe, συζητώντας για όλα όσα πρέπει να γίνουν στη

γειτονιά προκειμένου να λυθούν τα χρονίζοντα προβλήματα, αλλά και να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Οι προγραμματικές δεσμεύσεις του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» για τα Πευκάκια περιλαμβάνει:

Απόδοση στους κατοίκους ενός αθλητικού κέντρου και χώρου αναψυχής.Φροντίδα και αξιοποίηση των κενών οικοπέδων του Δήμου ως θεματικών πάρκων «τσέπης».Αντιμετώπιση της διαμπερούς κυκλοφορίας μέσω τεκμηριωμένης κυκλοφοριακής μελέτης.Σύνδεση γειτονιάς με την πόλη, μέσω της γραμμής δωρεάν δημοτικής συγκοινωνίας.Άμεση κατασκευή πεζοδρομίων για την αποκατάσταση της ασφαλούς κυκλοφορίας των πεζών και των ΑμεΑ.

«Τα Πευκάκια Αγίας Παρασκευής είναι ακόμη μία γειτονιά στην πόλη μας που βιώνει την εγκατάλειψη των δημοτικών αρχών των τελευταίων χρόνων» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Γ. Μυλωνάκης και πρόσθεσε: «Οι Αλλάζουμε δεν μένουν στο “χθες”, αλλά σχεδιάζουν με όραμα το αύριο και προγραμματίζουν τα έργα και τις δράσεις που θα βάλουν μπροστά από την πρώτη μέρα της θητείας τους στον Δήμο. Τα Πευκάκια θα αλλάξουν, η Αγία Παρασκευή θα αλλάξει, με γνώση, σχέδιο και όρεξη για δουλειά». Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Μπαλτόπουλος, οι πρώην αντιδήμαρχοι
Γιάννης Γουργούλης και Ελισάβετ Πετσατώδη, ο Πρόεδρος Συλλόγου Πευκακίων Αναγέννησης Χρήστος Λαμπρινάκης και ο πρώην πρόεδρος Γεώργιος Γεωργίου, η αντιπρόεδρος Αγλαΐα Γεωργακοπούλου, το μέλος Στέφανος Μπακογιάννης και ο πρώην πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πευκακίων Αγίας Παρασκευής «Η Αναγέννησις» Στέφανος Μπακογιάννης, η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ «Το Χεληδόνι» Ελένη Μιζή και η προϊσταμένη του τμήματος Πολεοδομίας Δήμου Αγίας Παρασκευής Αλεξάνδρα Παλαμάρη. 

The post Τα Πευκάκια Αγίας Παρασκευής επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πευκάκια Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Μυλωνάκης,pefkakia agias paraskevis, giannis mylonakis